resim
Dušan Vlahović
Takım:Juventus
Mevki:Santrfor
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:Sırbistan
  • 103
    bugun ligin ilk macinda sonradan oyuna girip golunu atti. juventus'un kendisi icin istegi 20 milyon euro'nun altina kadar inmis durumda. isteyeni yok. mesele vlahovic'in maasini karsilamak olacak.

    boniface transferinin oyuncunun tibbi kontrollerinde gorulen sorunlar sonrasi iptal olmasiyla milan'in vlahovic'e dondugu soyleniyor... sirp ve balkanlarda her zaman bir etki alani bulunan ve santrfor arayan fenerbahce oyuncuyu takip ediyordur.
  • 104
    gozden cikarilmis bir yaz gecirdi, kimse de maasindan dolayi istemedi.

    vlahovic de kontratinin son senesine girerken juventus'ta kaldi, ve sezona bomba gibi girdi. bugunku dortmund maciyla birlikte bu sezon 270 dakikada 6 gol, 1 asisti oldu.

    onumuzdeki yaz juventus kendisini takimda tutmak isteyip de vlahovic ayrilmayi tercih ederse sasirmam. eminim yeni kulubunden kallavi bir imza parasi almak isteyecek. aklima john duran'dan yaka silkmis, "en-nesyri'den olmaz abi o kaskal" diyen bir halk liderine sahip, sari lacivert bir kulup geliyor...
  • 107
    artarak giden sözleşmesinde son seneye girerken 1 ay sonra bu arkadaşla sezon sonu için konuşabiliriz.

    (bkz: #4321314)

    capology'e göre bu sezon 12+3bonus=senelik 15 net kazanıyor.

    3 sene içinde artarak giden benzer bir sözleşmeyi kabul ederse mükemmel bir iş yapmış oluruz.
    osimhen ile bazen dönüşümlü bazen beraber oynayacaksın.

    10+15+20=45m euro net maaşa geliyorsa bonservis olmadan mantıklı bir transfer olur.

    juve ile 25/26 sezonunda şu ana dek 19 maç 8 gol 2 asist.

    sonradan gelen edit: haha hadi sizi üzmeyeyim, artarak gitmesin de her sene eşit maaş kazansın.
    sorun şu ki 26 yașında cl seviyesinde bir forvet en peak dönemindeyken bir sonraki sözleşmesinde aldığı maaşın daha fazlasını ister. o yüzden özellikle bonservis ödemedeğin bir ortamda, imza parası da vermiyorsan, minimum en yüksek maaşını vermen lazım. o da en az 3 yıl için 45 ediyor. 4 yillik 50'de olur. yedek forvetin zaten şu an 10 alıyor ve başkanın para var diyor.
  • 108
    30+40+155 maaşa gelmiyorsa kesinlikle istemem. maaşı yaş aldıkça ve daha da problemli oldukça ivmeli artmalı yoksa bulduğumuz petrol kuyusu ve gömüler başka türlü tükenmez. en az 10 futbolcumuz 30+ milyon maaş almalı ki namımız yürüsün.

    mevcut oyuncularımıza avrupa'da hali hazırda neredeyse en çok maaşı veren takım olarak direkt 50 milyon maaş teklif edelim dediğim sorunlu, problemli oyuncu. üstüne de son 20 yılın en tırt en dandik juve'sinde bile aman aman fark yaratamıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın