• 1
    futbol takımlarının süper lig'de mücadele etmesini temenni ettiğim üçlü.
    izmir'den karşıyaka, adana'dan da adana demir gelse işte o zaman süper lig olacağız. başakşehir'le, kasımpaşa'yla, osmanlıspor'la olmuyor hacı. sempatik falan ama akhisar'da lige yakışmıyor. kayseri'de yaşıyorum ve kayseri asla bir futbol şehri değil. onlar da yakışmıyor bu lige.

    deplasman gibi deplasmanlar lazım bu lige. kalitenin artması için gidildiğinde "bari 1 puan alsak" denebilecek takımların artması lazım. seyirci baskısını iliklerine kadar hissettiğiniz deplasmanlar candır.
    timsah arena'ya çok sevindim mesela, es-es arena'da açılırsa eskişehir'de tekrar eskisi gibi korkulan bir deplasman olacak. trabzon'da aynı şekilde. yeni statlarında deplasman hissini daha kuvvetli verecekler.

    hasılı kelam, kalite için ille deplasman ille deplasman. . .
  • 2
    kasımpaşa, başakşehir, rizespor, konyaspor, bunu beğenmedi.

    özetle pastadan yedirmez avarelgiller.

    diyarbakır van güneydoğu özeline gelirsek ülkemizdeki sağ eksenli nefret politikasının dışladığı bu coğrafya artık kopmanın eşiğine gelmiş. sorumlularına bela okuyabiliyoruz sadece. bir tarafta bölücü terör örgütü, bir tarafta ülkeyi ele geçirmiş faşist/ırkçı/kapitalist güçlerin arasına sıkışmış bir halk. bir taraftan kardeşiz sloganları atan bir taraftan mehteranla savaş çığlıkları atan bir zihniyetin abuk sabuk klavye delikanlılıkları... evinde kıçının rahatıyla "neye isyan ediyorlar yeaeaeaeaea" kafasını yaşayıp savaş çığlığı atan, şehit haberlerinden duyduğu vicdan azabını daha çok savaş propagandasıyla rahatlamaya çalışan iğrenç bir zihniyet.

    allah sonumuzu hayretsin.
  • 3
    kocaeli, sakarya veya adana değil mesele amk. başlıktaki takımların seyirci potansiyeli yüksek. diğerlerinin belki daha yüksek. ama lig takımlarının dağılımına bir bakın. güneydoğu'dan bir g.antep var. doğu'dan 1 takım bile yok. bu kimsenin suçu değil yanlış anlaşılmasın. ama inanın altay, sakarya veya kocaeli gibi takımların isimlerini zikretmememin sebebi ideoloji falan değil. lan aklıma bile gelmedi. süper lig takımlarının ülkeye daha homojen dağıldığı bir tablo olsaydı keşke demek istedim.

    ben dünya görüşü itibariyle muhafazakar bir adamım. solla en ufak bir alakam yok. sorun da değil zaten. aslında bu güzel bir örnek oldu. doğrunun peşinde olduğunuz zaman, doğruyu temenni ettiğiniz zaman ideolojinizin ne önemi var. ha kocaeli'de gelsin, sakarya'da gelsin, altay'da gelsin. inanın önemi yok benim için. seyirci baskısı ciddi şekilde hissedilsin. bunu ifade etmek üzere bir entry girdim. adamın bizi bölücü ilan etmediği kaldı.
  • 4
    erzurum neredeyse tamamı muhafazakar olan bir şehir. sol tarafa pek oy çıkmaz. van ve diyarbakır kürt kökenli vatandaşlar dolayısıyla hdp'ye oy atıyor genel de. yani birbirlerine zıt şehirler. konumuz bu değil. zaten başlığı açan da bundan bahsetmemiş. evet futbola siyaset fazlasıyla karışıyor ama burada bahsedilen o değil.
    ayrıca rahat olun erzurumspor dolu dizgin geliyor. yakında çıkacak dadaşlar lige. o zaman görün siz tribünleri hey yavrum heeey.
    yav gada neydirsen, niye bağırmirsen can?
App Store'dan indirin Google Play'den alın