resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 11101
    (bkz: 17 şubat 2026 galatasaray juventus maçı)
    sağ ayaklı sağ kanat oyuncusunun isimden bağımsız ne kadar önemli olduğunu her maç gözümüze sokan oyuncu.
    sezon başında o saçma hareketleri yapmasa şu an taraftar ona tapıyordu. lang'ın gelmesiyle baktı ki forma yine gidebilir performansını arttırmaya başladı.
    yediğimiz ilk golde rakibi takip etmemesinden dolayı eksik yazar ancak maç genelinde juve'yi süpürdü, domine etti.
  • 11102
    17 şubat 2026 galatasaray juventus maçında kendisine becerebildiği işlerden bir rol biçilince neler yapabileceğini göstermiş olan futbolcu. sıçrama yaptığı ilk maç olan 8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçındaki benzer bir kullanımla, yine muazzam işler becerdi.

    barış top kullanacak, dripling yapacak, orta/pas çıkarıp gol yapacak bir futbolcu değil. barış'ın en güçlü tarafı top ona gelmeden öncesi. 3 sene önce kadıköy deplasmanında da gol atmak/attırmak için değil sadece rakibin bir tarafını atacağı koşularla bunaltmak için sahaya atılmıştı. nitekim bıkmadan usanmadan attığı o koşular fizik gücüyle birleşince inanılamz bir tehdit olmuş ve fenerbahçe'nin zaten ön-arka olarak ikiye bölünmüş diziliminin bir de iki kale arası eksende sağ-sol dengesini bozup felç etmişti.

    o maçtaki unutulmaz performansı ve takip eden maçlardaki gayreti sonucu formayı kaparken yavaş yavaş kanat forvete evrildi. hatta bu sezonun başında bir ara forvet olarak bile kullandık. oysa barış en başından beri buydu. eğer topu ileri götürmek için ona ihtiyaç duymadığımız ya da forvette yedeği dahil oyuncumuz hazır olduğu kadrolarla sahaya çıksaydık barış tıpkı dün akşamki gibi harikalar yaratacağı rollede oynayabilirdi.

    doğru düzgün topa bile dokunmadan rakibin bir kanat bekini kırmızı görmesin diye devrede oyundan aldırdı. onun yedeğini de çift sarı karttan attırdı. rakibin dizilimine vurduğu darbe, en az bir oyuncuyu rakip hücumdayken bile meşgul etmesi takımı çok rahatlatan bir unsur.

    umarım kendisine daha çok böyle roller hazırlayabiliri de, şampiyonluk maçında bile 15-20 yaşındaki çocukların tribünde ağız dolusu küfür etmesine sebep olan topu kaleye sokma stresinden kurtarırız.
  • 11103
    bir oyuncunun aynı maçta kendisini tutan iki bek oyuncusunu oyundan attırması (ki cambiasso da atıldı bence - hocası oyundan alarak hakemin eyyamını teyit etti) pek rastlanır bir durum değil. bu açıdan performansı sonuna kadar tebriği hak ediyor. zaten bu fizik üstünlükte ve çabuklukta olan bir oyuncunun her maçta onu tutan beki en az bir sarı kart aldıracak kadar zorlaması gerekir.
    (bkz: 17 şubat 2026 galatasaray juventus maçı)
  • 11105
    muazzam bir maç çıkaran oyuncu. gelmiş geçmiş en dominant yerli oyuncu performanslarından birini ortaya koydu şampiyonlar ligi'nde.

    kendisi ile hiç bir gönül bağım yok. bu durum da asla değişmeyecek. yazın yaptığı ihaneti unutmam mümkün değil. ama sezar'ın hakkı sezara. maçın yarısını kendisi aldı. juventus sol kanadını resmen yok etti. elimizi torino'da güçlendirdi. bu turu geçersek en büyük pay sahibi bence kendisi olacak.

    (bkz: 17 şubat 2026 galatasaray juventus maçı)
  • 11107
    sağ kanatta daha verimli olacağının bir ön gösterimini yaptı sanki. sağ ayaklı ve ister istemez çizgiye ya da vücuduyla içeri devrilmek ana planı. sol ayağıyla içeri çekmeye çalıştığında vücut beyin koordinasyonu bozuluyor. bu şekilde devam etmeli. ayrıca eylül ayında yaptıkları artık gündemden düşmeli. hangimiz yanındaki adamla eşit iş yaparken ya da eşit iş yaptığını düşünürken aynı parayı almak istemez. ya da aksi durumda iş barışının bozulmama ihtimali olabilir. burda esas denyoluğu menajeri yaptı. arabistan nedir lan(!) ordan sonrası kadıköy zaten. bu nasıl bir kariyer planlaması? benim bay'a tavsiyem daha rasyonel yönlendirmeleri olan birisiyle çalışması. bu yaz 26 yaşına girecek. icardi ile osimhen'e baksın mesela. özellikle icardi'ye. 30 yaşında çöle gitmeyen adamların menajeri geri zekalı mı mesela? bu soruyu bir kaç kere kendine sorsun. mutlaka menajerini değiştirip pl ya da seri a yapmayı düşünmeli. kendisini keçiören'den bu noktaya getirenlere vefasını göstermeli.

    ama önce kazanılacak bir şampiyonluk ve şl'de çeyrek final var.
  • 11108
    bir çok yazar arkadaşımızın da bahsettiği gibi dün oynadığı oyunu x bir yabancı futbolcu oynasaydı ağzımızın suyu aka aka nereden buldular bu canavarı derdik. kafasını sahaya verdiğinde yapamayacağı iş yok, juventus kanadını hallaç pamuğu gibi dağıttı. karşısındaki rakibi kırmızı kart görmesin diye devre arasında değişikliğe gidildi yerine giren adamı da oyundan attırdı, bu kaçıncı seviye artık.

    kendisini affedemiyorum, çünkü onun değerini, onun tavanını biz taraftar olarak ondan da o kıytırık menajerinden de daha iyi biliyoruz. zaten kızdığımız nokta da para için arap çöllerine gitmesi. kendisini affetmem için son bir şartım var, eğer juventus'u elersek sonraki turu da tek başına alırsa söz aramızdaki tüm buzlar erimiş olacak*
  • 11109
    sol kanatta oynadığında topu sağına çekmesi gerektiğinden zaman kaybı yaşıyor ve rakipleri yetişiyor. fiziksel anomali olması tekniğinin de çok iyi olmadığından işe daha az yarıyor. sağ kanatta oynadığında ise hem hızından hem gücünden çok daha fazla verim alıyor. topu sürmeye başladığından tren gibi rakipten kurtuluyor ve topu sağına çekmesi gerekmediği için rakip ona yetişemeden aksiyona girip tehlike yaratıyor. sağ kanatta oynaması çok daha iyi olacak kendisi için.
  • 11110
    (bkz: 17 şubat 2026 galatasaray juventus maçı)

    https://x.com/i/status/2024084137246626175

    takımımız için çok ama çok değerli bir isim. noa lang'a hollanda basınına verdiği röportajda barış sorulmuş. o da takım arkadaşının çok tehlikeli bir oyuncu olduğunu söylemiş. lang'ın ilk maçından sonra anlamsız bir şekilde 'barış gönderilsin' diyenler vardı. hakkında abuk sabuk çocukça takıntılar içeren entryler yazılıyor. bu ergenlikten henüz çıkamamış yazarlara göre barış ikinci lig topçusu. ama nedense juventus'lu mckennie, hocaları spaletti ve hollanda basını özellikle barış'ın adını anıyorlar.

    barış'a sene sonu ciddi teklifler gelecektir. umarım iyi bir tercih yapıp üst düzey bir takıma gider.
App Store'dan indirin Google Play'den alın