• 3
    türkiye'de düzenin değişmesinin mümkün olmadığını, ancak düzene ortak olarak ilerleyebileceğinizi gösteren bir diğer hadise.

    yıldırım demirören tek aday.
    ali dürüst listesinde...

    hep düşündüğüm ama dile getirmediğim bir teorim vardı. burada ilk kez yazalım. terim'in ünal aysal ile kavgası, milli takımın başına olaylı şekilde geçişi. uzun zamandır terim ile ilgili ilk iyi cümlem geliyor... acaba düzen tarafından sürekli hırpalanan galatasaray'ı korumak için planlanmış bir hamle miydi? terim galatasaray için itibarını mı feda etti?

    bunu hükümete sürekli muhalif tutum sergilemiş aysal'ın istifası izledi.

    ardından tayyip erdoğan'a yakınlığı ile bilinen albayrak'ın yönetime gelmesi.

    duygun yarsuvat'ın paralelin aziz yıldırım'a komplo kurduğu konusundaki açıklamaları...

    şampiyonluk kutlamalarında yaşanan anlamsız ali dürüst ve albayrak gerginliği...

    federasyon seçimlerinde demirören'i destekleyeceğimiz iddiaları.

    yarsuvat'ın desteklenmemesi ve ali dürüst'ün demirören'in listesine girerek galatasaray'ın iradesinin açık açık ortaya koyulması.

    galatasaray mason kulübüdür. böyle uzun vadeli bir senaryoyu türkiye'de sergileyecek bir kulüp varsa o da galatasaray'dır. bilemiyorum.

    ama ben taraftarım. burda en kötü gününde galatasaray'ı destekledim, destekledik. başarıdan fazlasını istiyorum. önce karakterli bir profil çizelim. 14 sene şampiyon olamadık, büyüklüğümüz devam etti. ben galatasaray 14 sene şampiyon olamıyorken taraftar oldum.

    malesef galatasaray'ın politikasından çok rahatsız olduğum genel kuruldur özetle.
  • 6
    yıldırım demirören'in tehditle, göz dağı vererek haluk ulusoy'un imza toplamasına ve rakip olmasına izin vermediği, türkiye'nin kokuşmuş düzeninin bir örneği daha...

    ulan kendine güvenen adam, sırf rakibiyle seçime girip delikanlı olduğunu gösterebilmek adına haluk ulusoy'a, rakibine imza toplar ve seçime girmesine ön ayak olur. zaten o zaman belli olur el mi yaman bey mi yaman...

    ama yoook... göt korkusu var beyimizin...
    biliyor çünkü o tehdit ettiği ve "bana destek vermezseniz kazandığımda hepinizi mahvederim" dediği kulüplerin seçimde haluk ulusoy'u destekleyeceğini.

    lanet olsun, türk futbolundaki bu pis düzen hala ve bundan sonra da devam edecek.
    bizler de izlemeye devam edeceğiz.
  • 8
    memleketimden trajikomik manzaralar. inanın ağlasam mı gülsem mi karar veremiyorum.
    tff seçim yasası 60 imza kuralını neden koymuş? aday enflasyonunu engelleyip gereksiz sürtüşmeler olmasın diye.

    bu hükümle tek aday amaçlanmış olabilir mi? tabi ki hayır. çünkü o zaman seçim yapmaya gerek kalmazdı. demokratik yarış ve demokrasi kültürü yok edilmiş olurdu.

    peki 60 imza şartı neye yol açtı. tek adaylı seçime. tek adaylı seçim mi olur. olmaz tabi o başka bir şey olur. işte burada memleketimin manzarası çok komikleşiyor. ülkemizde gerçek hukukçu olmadığından yasalar sadece sinekleri tutan örümcek ağı gibi kalıyor. eşek arıları yasa masa dinlemiyor delip geçiyor.

    bu antidemokratik komiklik engellenemez miydi? çok kolay engellenebilirdi. aşağıda yazılı çok basit bir kuralla.
    "seçim en az iki adayla yapılır. 60 imza toplanamasa dahi en fazla imzayı toplayan ikinci aday seçimlere katılır"

    ama bu kuralı koymayı akıl edebilecek hukukçu var mı memleketimde. inanın yok. çünkü demokrasiye inanmış hukukçu yok. demokratik seçimin önemini kavramış hukukçu yok. olsaydı eğer tek aday tehlikesini farkeder ve önleyici hükmü koyardı.

    neyse "deveye sormuşlar boynun neden eğri diye. nerem doğru ki demiş" memleketimin hukuk düzeninin neresi doğru ki tff seçim yasası da doğru olsun. :):):):):(:(:(
  • 9
    futbol sevgimizin, galatasaray sevgimizin belli zümrelerin ceplerini doldurduğunun bir kez daha kanıtlandığı seçimdir. şu manzarayı gördükten sonra futboldan tam soğuyasım, lanet okuyup bir daha yüzüne bile bakmayasım geliyor; sonra galatasaray'ı hatırlıyor ve yapamıyorum. gönül verdiğimiz biricik galatasaray'ımızın yöneticileri derdimize derman olsun diye bekliyoruz, en azından bir tepki versinler yapılan yanlışlara diye. gidip onlar da destek oluyor bu pis işlere. çünkü hepsi iş adamı, çünkü hepsi para pragmatisti. bu nedenle iş adamları futboldan elini çekmedikçe, her zaman para kazanacak!
  • 10
    yıldırım demirören'in tek başına iktidar olmasıyla sonuçlanan genel kurul. hem tek aday oldu hem seçimi kazandı. baştan sona adaletsiz, saçma sapan bir seçim. 26 üye hem ulusoy'a hem de demirören'e imza vermiş. sorgulanması gerekenlerden biri de bu 26 kişilik grup. haluk ulusoy aday olamadıysa bu 26 kişilik ikiyüzlü grubun büyük payı var. mesela can çobanoğlu denen kişi ilk haluk ulusoy için imza atıyor, sonra demirören için imza atıp onun listesine giriyor. sonra demirören onu beğenmeyip, ali dürüst'ü listeye alıyor. tff'de böyle bir üye profili varken tabi demirören kazanır. diktatörlüğünü bile ilan eder.
  • 11
    delege seçimlerinin neye göre yapıldığını, seçim sürecinin neden imza toplamak vs. saçma şeylerle baltalandığını cahilliğim nedeniyle bilmediğim,anlamadığım
    "ne sorayım abime, ne soracaksın abine" tarzında bir açık oturumdur daha ilerisi değildir. körler, sağırlar birbirini ağırlar misali...
    cahilim ve seçim sürecinizi anlamadım ama şundan dolayı saf saf bakacak da değilim. 24 haziran gecesi lig tv de gece haberlerinde seçimin yapıldığı otele bağlanıldı. ömer güvenç bir bilgi verdi. "mehmet ağar ve aziz yıldırım ikilisi(!) yıldırım demirören ile görüşmek için geldiler, yarım saat beklediler ve çıkarlarken yıldırım demirören geldi ve görüşme gerçekleşti." kulisler kulisler kulisler... ali dürüst' e ve yönetimdeki diğer kişilere hiç girmiyorum bile... *

    --- alıntı ---
    demirören'den delegelere saat!

    öte yandan başkan adayı yıldırım demirören'in, delegelerine milli formaya sarılı, nacar marka saat aldığı ve hediye paketi yaptırdığı ortaya çıktı.

    --- alıntı ---

    kaynak: fanatik

    http://www.fanatik.com.tr/...ime-giremiyor-609202
App Store'dan indirin Google Play'den alın