• 34
    yönetim kanadının bu skandalla ilgili gündem yapmamasının bahanesi young boys maçıydı. iyi veya kötü o maç sonuçlandı nerede bu efendiler hala bu olayla ilgili doğru düzgün konuşmadılar çünkü.

    24. şampiyonluğu falan mı kutluyorlar acaba nepal'de? nepalli sözlük yazarlarını göreve davet ediyorum.* bir baksınlar himalayalara ve everest'e çıkarılmıştır belki şampiyonluk kupaları.
  • 35
    basın açıklaması konusunda en az 1 maç daha bekleyebilecegimizi düşünüyorum. ibrahim hatipoğlu soylenecegi bağırıp çağırmadan maç çıkışı söylemişti. kaldı ki volkan bayarslan ve mustafa ilker coşkun'un kızağa çekildiği haberleri düştü piyasaya. eğer ki bu ceza olayı realiteye dökülürse, çıkıp konuşmaktan daha etkili olacaktır hakemlerin işlerini doğru düzgün yapmaları konusunda. ola ki bu isimlere ceza verilmedi, o zaman okkalı bir konuşma yapmanın zamanıdır diyebiliriz. yoksa bunlar cezayı vermiştir, üstüne çıkar biz konuşuruz, sonrasında da galatasaray kurulları baskı altına aldı olur. suyun öte yakasi fetö taktikleri ile asparagas, montaj haberler yapmayı ustalık eseri haline getirmisken bir koz daha vermeyelim.

    kesinlikle haklıyız. ama bu karakter yoksunu trol örgüt yüzünden artık futbol iklimi zaman ayarsız bomba haline geldi. belki de amaçları bizi de içerisine çekip bombayı patlatmak. o yüzden bunların oyununa gelmemeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın