• 741
    çok kötü geçirilmiş transfer dönemidir. 27 milyon euroya yakın para harcandı hala aynı bölgelerde güven yok. batshuayi harici şu ana kadar güvenilir bir hamle yapıldığını düşünmüyorum. ilerde futbolcular form tutmaya başlar o zaman başka şeyler konuşulur ama hala eksik bir kadromuz var ve şampiyonlar ligi ön elemesine çıkıyoruz. neymiş turu geçersek transfer yapılacakmış. çünkü kasada beş kuruş nakit yok.
  • 742
    gelmiş geçmiş en kötü transfer dönemlerinden birisi. 4 ağustos 2024 günü gabriel sara’yı transfer ettiğimizden beri ne gelen var ne giden. young boys maçına kadar da kimsenin gelmeyeceğini farz edersek 23 gündür ne transfer var ne bir hareketlilik.

    gitmesi gerekenler bile hala takımla idmana çıkıyor.
    zaha’ya mobbing yapıp sonra antrenmanlara çıkartıp iyi performans vermesini bekliyoruz.

    avrupada transfer dönemi bittikten sonra birilerine salça olacağız belli ki. bugüne kadar transferin son günlerinde yapabildiğimiz tek iyi transfer mauro icardi. onu almak için de aylarca wanda ile görüşmüştü erden timur.

    hali hazırda iyi olan hiçbir futbolcunun eylül ayında transfer yapacağını sanmıyorum. pazardaki çürük çarık malı yine bize kakalayacaklar. ndombele gibi 3,30 milyon euro maaş verip 2 kere forma verir geri göndeririz.

    bu sosyal medyada kitleye sahip galatasaray’lı yayıncıların rahatlığına da anlam veremiyorum.
    tansel taşanlar demiş ki “geçen sene de sol bek yoktu, ama yangın yoktu bu kadar. “

    geçen sene sol bek angelino vardı. angelino gibi bir oyuncun varsa çok da yangın yapmıyorsun. geçen sezon orta sahamız yoktu, sara’ya rağmen hala orta sahamız yok. sara kötü olduğundan değil. torreira ile birbirlerini tamamlamıyorlar. bir fernando - ndiaye değil mesela.

    yayıncılar sürekli yangın yapan taraftar salak falan diyor da, biz bu takımı tutmaya dün başlamadık.

    bunca senedir yaşattıkları transfer skandalları buramıza kadar geldi. hala da yaşatmaya devam ediyorlar.

    buna yangın yapmayıp, isyan etmeyip neye edeceğiz?
  • 743
    teknik direktörümüz okan buruk’un istediği şekilde geçmekte olan transfer dönemidir. isteyenler istedikleri hayal dünyasında artniyete dayalı beklentileri sonucu icardi’nin, davinson’un, torreira’nın, barış’ın, nelsson’un ve başkalarının satıldığını veya satılacaklarını iddia edebilirler ancak gerçek dünyada as kadrodan ayrılan bir tane bile futbolcu olmamıştır. sayılan isimler takımda kalmış; kerem, zaha ve köhn arasında da henüz giden olmamıştır. okan hoca en büyük transferi şampiyon kadronun korunması olarak defaatle açıklamıştır ve şampiyon 2023-2024 sezonu kadrosu florya’dadır. tıpkı hocamızın istediği gibi. üstüne de batshuayi, jelert ve sara transfer edilmiştir. tıpkı okan hocamızın istediği gibi. sağ beki vardır, orta sahası vardır, forveti vardır. doğru formasyonda oynatmak teknik heyetin işidir bu oyuncuları. eksikleri de elbette ki vardır ama bu eksikler young boys eşleşmesi için bahane edilemez. “boys’u eleyemedik çünkü bek yoktu” demek komik olma çabasından ibaret olur ama hiç de gülünç değildir. özetle ne çok iyi ne çok kötü geçirilen bir transfer dönemidir ancak hocanın istediklerinin büyük oranda uygulandığı kesindir. bunu hiçbir baskı altında kalmadan hoca da kendi ağzı ile birçok kez ifade etmiştir. bu kadro ile young boys takımını elemek hocamızın işidir, yönetimin değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın