• 86
    fiyatları görüp bonus karta vade farkıda eklenince kafadan 10 bin tl fazladan olan kombine fiyatlarına ne kadar kızsam da bir şekilde borç para bulup kombinemi yeniledim.

    2023-2024 sezonunda sadece türkiye kupası ilk maçını stadyumda izlemediğim için bana %5 sadakat indirimi tanımlanmıştı. maçların %80 ine giden arkadaşlara tanımlanmadıysa muhtemelen yeni oran %90 ına gidenler şeklinde düzenlenmiş olabilir. şu anki fiyatlar yenileme fiyatları olup normal sezon kombine fiyatları kale arkaları için en az 3 bin tl , dogu batı ust için en azından 5 bin tl yukarıda olacaktır. vade farkı da konunca inanilmaz rakamlar olacak . yine de her türlü hepsi satılacaktır.
  • 87
    13.senesine girdiğim kombine.

    dursun başkanın 3. kez bizi arafta bıraktığı ama bu sefer maddi olarak da sınırları zorladığı bir dönem oldu.

    östersunds senesinde sezon öncesi o maç sonrasında kombinesini yakmaya, kendini tribünden atmaya çalışanlar olmuştu ama iyi gidişle beraber sezon sonundaki maçlarda "kombinesini devretmeyenin elinden tc kimlik numarası alınsın" raddesine kadar işler gitmişti.

    geçen sene de hem yine nisanda yenileme başlaması hem de fiyatlardaki artış nedeni ile arafta kalmıştık. yenileme ilk başladığında sadece gsbonus vade farkı almıyordu sonradan tüm kartlar ile vadesiz taksitle alınabilmişti.

    bu sene yine nisanda daha sezonun bitmesine 1,5 ay varken yenileme başladı. ve bu sefer hem çok kabul edilemeyecek bir zam oranı oldu hem de vade farkı işi kalkmadı ki bu faiz oranları ile vade farkı devir indirimi, sadakat indirimi ne varsa aldı götürdü ve hatta yenileme ücretinin üstünde bir ödeme yapılmak zorunda kalındı.

    bu sezonun sonucu, yaz transfer dönemi - şampiyonlar ligi ön elemesi ve gelecek sezonun ilk yarısı yönetim, teknik kadro ve takım çok ama çok dikkatli olmalı.

    çünkü taraftarı para ile müşteri yaptınız.
  • 88
    sabahtan beri yenileme işlemleri ile uğraşıyorum. passo uygulamasında rezervasyonlarım sekmesinde rezervasyonum gözükmedi ve passoyu arayınca farklı tarayıcılardan deneyin bir sorun gözükmüyor dediler. tarayıcılardan denemedim yine olmayınca tekrar aradım bu defa sistemsel bir hata var akşama kadar düzelir dediler. akşam 18.00’da süre bitiyor ama adamlardaki rahatlık bambaşka bir seviyeye ulaşmış. sonuç olarak en sonunda hallettim ama passo kurumu kadar iğrenç ve çözüm odaklı olmayan vasıfsız bir kurum asla görmedim.

    her sezon yılda iki defa e-bilet yenilemek zorunda kalıyorum çünkü e- bilet sürem yıl içinde bittiği için yeni sezon bilet ve kombinelerinden yararlanamıyormuşum. bu durumun onlarda farkındaymış ama herhangi bir çözümleri yokmuş. nereye şikayet edeceğimi düşünüyorum.
  • 93
    karda yağmurda çamurda, aç, yorgun, iş yorgunu, uykusuz, hasta bir şekilde ama oyle ama boyle stadda hatta bazen deplasmanda takımı canhıraş destekleyen/desteklemek isteyen renktaşların edindiği kombine kartı.

    ha tabii ekonomik olarak zorlananları da ayrıca kutluyorum. helal olsun.

    ben ne yazık ki hic istanbul'da uzun sureli yasamak durumunda olmadığım için kombine falan benim işim değil. hakka girmemek icin de alayim belki birkac giderim kalani da devrederim falan demedim. surekli gidebilecek arkadaslarin hakkina girmemek lazim.

    yalniz bu sene ozellikle mevcut zam, enflasyon, alim gucunun yerlerde olması gibi konulara ragmen almaya calisan ve alan arkadaslar yönetime, teknik heyete, futbolculara ne derlerse başımın gözümün üstünde yeri var.

    bundan sonra yerden yere vuran, begenmeyen arkadaslara hoop birader demeden once kombine soracagim. eger kombinesi varsa sen konus senin hakkindir diyecegim.

    çünkü adam hem cefakar, hem fedakar, hem taraftar hem müşteri!

    konusmaya sonuna kadar hakki var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın