• 1
    sezonun 12. yarışı. programı şöyle;

    [biçim]
    18 eylül 1. antrenman 13:00
    18 eylül 2. antrenman 16:30
    19 eylül 3. antrenman 13:00
    19 eylül sıralama 16:00
    20 eylül yarış 15:00
    [/biçim]
    monza'da rosberg eski motorlu mercedes'i kullanıp son turda motoru yakmıştı. mercedes ham hamilton hem de rosberg'in aracında lastik basıncı limitine uymadığı için ceza almanın eşiğine gelmiş ama ceza verilmemişti bu takıma. ferrari'de vettel monza'da podyuma geri döndü. burada da yine podyumun en büyük adaylarından biri. yine monza'da gridin en önünde başlayıp aracı kendi kendine anti-stall moduna geçince hızlanamayan, gönüllerin şampiyonu raikkonen bakalım bu hafta ne yapacak.

    singapur pist olarak da çok tatlı bir pist. bol virajlı, az düzlüklü olduğu için araçları ve pilotları oldukça da zorlar. singapur'da bahreyn'den sonra, sezonun 2. gece yarışı yapılacak. ayrıca bahreyn'den farklı olarak bir sokak pisti olduğu için de nispeten dar ve geçişler de zor. bu durum da şurada;

    (bkz: #1814604)

    anlattığım mclaren'in işini monza gibi, spa gibi güce kuvvete dayanan pistlere nazaran biraz daha kolaylaştıracaktır. ha ne olur? mercedes'ten, ferrari'den iki tur yemezler de, bir tur yerler ehuehue.

    belirtmeden geçmeyeyim, güvenlik aracı görme ihtimalimiz bayaaaa bir yüksek.

    tabi singapur'un iklimi de işleri biraz daha zorlaştıracaktır. nem oranı özellikle çok yüksek olduğu için hem pilotlar, hem de garajdakiler için çok zor bir haftasonu olacak. gerçi önce adana'ya gelseler, burda birkaç gün kalıp singapur'a geçseler daha kolay alışırlar ama neyse.

    https://www.formula1.com/.../2015/Singapore.html

    https://gss.gs/aEm.jpg

    umarım tüm izleyenler için keyifli bir yarış olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın