• 26
    nasıl geçti ?

    çok güzel geçti diyemem maalesef bu yıla, genel anlamda olumsuzluklar yaşasam da iyi şeylerin de olduğu bir yıl oldu.

    yıl boyunca sevinme duvarına bu sefer oldu, bu sefer oldu dedim, sağ olun sizler de beğendiniz desteklediniz ama sonuç yine hüsran oldu.

    (bkz: #1634696)
    evet yılın başı ve başka birisi. yine kendi elimle ittim şansımı. istemedim ama pişman da değilim açıkçası bundan.

    (bkz: #1845761)
    olmadı gülüm.

    (bkz: #1846692)
    çoğu erkek eğlenilecek kız ister ya, ben öyle istemiyorum işte. maalesef yine yanlış insanmış.

    (bkz: #1849988)
    3-4 yıllık sevdiceğime döndüm ve artık onu da sevmediğimi fark ettim. o günden beridir onunla da konuşmuyorum.

    (bkz: #1842652)
    bir ara seçimler tepemin tasını öylesine attırmıştı ki, tam da bir ayrılık arifesinde olmuştu bu seçim. şimdilik okulumdan mezun olmayı bekliyorum, ardından muhtemelen er yada geç gideceğim ve kurtulacağım buralardan.

    - okul değiştirdim sözlük balıkesir'den kurtulup çanakkale'ye geldim ve şehirden acayip memnunum. ama burda da arkadaşlarımdan memnun değilim. içinizden kezban gibi her şeye bi bok buluyorsun dediğinizi duyar gibiyim ama vaziyet budur maalesef.

    - çanakkale'ye geçiş yapmamdan dolayı bazı ders uyuşmazlıkları oldu ve akts puanım yetmediği için 2.dönem 2. sınıftan ders alamıyorum 1.sınıftan sadece 4 ders alacağım ve okulum hali hazırda 1 dönem uzamış oldu. yaz okuluna gitmem lazım.

    - ailemi çok sevdiğimi fark ettim bu yıl. gerçekten hepinize söylüyorum henüz yaşıyorken anne ve babanızın kıymetini bilin. bak kardeşin de yeri ayrı ama anne baba gibisi hayatta bir daha asla gelmez. artık vaktimi onlarla geçirmekten çok hoşlanıyorum, yılbaşını bu yıl arkadaşlarımla uludağ'da değil, onlarla evimde kutlayacağım.

    - işimiz pek iyi gitmiyor sözlük. son 1-1.5 senedir zarar ediyor dükkan. annem emekli olana kadar dayanmamız lazım ve daha 18 ay civarı var annemin emekli olmasına.

    - cimbomla götümüz tavanlara ulaşmıştı bundan 1 sene öncesine kadar. avrupa'da arsenal, dortmund gelince sevinir liderlik hesabı yapardık hani. ama önce beter prandelli, ardından beterin beteri hamzaoğlu ile artık lazio'dan korkar hale geldik. bu sözlüğe üye olan herkes gibi galatasaray benim de büyük bir parçam ve hal böyle olunca hiç de mutlu olmuyor insan.

    - artık kimseye karşı hiçbir şey hissetmiyorum sözlük. ne bileyim eskiden öyle kız kesmeler, arkadaşlarım aracılığıyla birileriyle tanışmalar falan vardı. ama artık kimseyi istemiyorum nedense.

    - alkolü bıraktım. her ay maaşımı aldığım gibi ilk gün felekten gece geçirir paranın en az %20'sini o gecede harcardım. artık belki arada bi tane yuvarlıyorum onun dışında içmiyorum. kendime üst baş alıyorum böyle daha mutluyum.

    - iddaada yüklü oynamayı da bıraktım. kazanınca hemen yiyordum parasını içkiyle, gezme tozmayla. kazanmazsam da parasız kalıyordum boş ver dedim en iyisi.

    - arabalardan pek haz etmem. 2.5 yıldır ehliyetim var ama arabamız olmasına rağmen sürmem. ama tek bir hayalim var o da peugeot rcz almak. baksanıza şu güzelliğe, aşık oldum resmen.

    http://uncrate.com/p/2012/09/peugeot-rcz-r-xl.jpg

    - piyangonun bana vurmasını bekliyorum sözlük. 30 bin tutarsa borçları kaparız, 40 bin tutarsa kendime bi motosiklet alırım. 60 bin tutarsa yine 30'a borçları kapatır, kalan 30 bini peşinat verip babamın hayali vw jetta alırız. 200 bin çıkarsa bi jetta, bi rcz :( onun da üstü çıkarsa sapıtırız inşallah ailecek.

    http://coolcars2016.com/...ack-Cool-Picture.jpg

    - kuzenim hollanda'da 1300 m2 berber dükkanı açmayı düşünüyor. avrupa'nın en büyük yeri olacakmış ve beni de çağırıyor. bazen gitmeyi düşünüyorum ama bilemiyorum kamil, ben ne anlarım ki berberlikten.

    - unutmadan bu yıl artık emin bir şekilde insanlara ben müslüman değilim diyebildiğim yıl oldu. pişman değilim, keşke daha önce yapsaymışım.

    - günde 3 paket sigara içen babam hiçbir ilaç yardımı olmaksızın bıraktı sigarayı ve 1.5 aydır içmiyor. inşallah bir daha da içmez ve sizler de bırakırsınız.

    2016'dan temennilerim ;

    - boşluk hissinden kurtulmak.
    - uzun adamdan kurtulmak.
    - birazcık sağlığıma özen göstermek. bu yıl 4-5 kilo versem iyi olacak gibi.
    - ekonomik olarak ailecek iyi yerlere gelebilmek.
    - babamın sigaraya tekrar başlamaması :(
    - türkiye'nin 2015'e göre 2016'da biraz daha avrupa standartlarına yakınlaşması.
    - birazcık kitap okumaya başlamak.
    - şu okulu düzeltmek lazım, yaz okulu bulmam lazım sanırım.
    - galatasaray'ın dursun vasıfsızından kurtulması.
    - galatasaray'ın sabri vasıfsızından kurtulması.
    - alkole tekrar başlamamak.
    - en geç yazın sonuna kadar bi motosiklet almak.

    hepinize mutlu yıllar diliyorum, inşallah seneye aynı gün daha güzel şeyler yazarız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın