• 206
    bruma'yı yedek kulübesinde oturtacak her türlü transfere karşıyım. hatta mevcut durumda bruma yedek kalacaksa, ismi farketmeksizin elimizdeki yabancılardan birinin gönderilmesini isterim. bu derece yetenekli bir çocuğu saçma sapan italyan stoperleri 11'de oynatmak için çürütürsek yazıklar olsun bize. bruma kalitesinde ve 20 yaşın altında bir çocuk bir daha 50 yıl sonra gelir bu takıma.
  • 301
    ne istediğini bilmez taraftarın yönetimi eleştirmek için kullandığı transfer sezonu. en basit örnek forvet transferi konusu. sezon başında drogba gitti serzeniş başladı işte drogba gibi adam lazım yok sırtı dönük oynayacak yok duvar olcak yok yer kaplayacak kafa vurcak vs vs. sonra isimler klasik geldi bony, balotelli gibi oyuncular düşünüldü sonra takım biraz izlendi. bir anda fikirler hop 360 döndü. bu sefer elmander vari olması gerektiği ortaya çıktı. çok koşcak defansda takım orta sahası ilerde forvet olcak. yer kaplayacak ancak koşup defans dikkatini dağıtcak nokta pres yapıcak bir oyuncu oldu. sonra bu profile noldu birden yine değişti. çünkü baktık ki bu takımda daha farklı şeyler eksik. şimdi ise bir anda hepsinin zıttı kanat forvet furyası başladı. işte nokta santrafor alırsak kanatsız oynarız, kanattan gelip yardırcak çok gol atıcak adam lazım ahada oldu podolski.

    demek istediğim şudur ki daha taraftar olarak 2 ay içinde 3 farklı forvet tipi belirlemişin takıma. kaldı ki teknik direktör geleli zaten fazla süre olmadı. takım analizlerini yapması ihtiyacı belirlemesinin uzun sürmesi doğaldır. şimdi yönetim drogba tarzı forvet alsaydı. buralarda şenlik vardı yok niye aldık bak kanatsız oynayacaz yok bu kadar adam vardı ne gerek vardı orda mı kullancaz yabancı hakkını. elmander vari alsak yine aynı şekilde. bunlardan 1ni almak mı bizim için iyi olurdu yoksa bekleyip en idealini bulmak mı?

    birde anlamadığım millet yok fener maçı var nerde kaldı forvet yok transfer dönemi bitti son günmü yapıcaksınız diye laf ediyor. bırakın son gün yapsın sonuçta bu gelicek adam kendi takımında sezon öncesi kampını yiyip gelicek. uyum hariç hiçbir sıkıntı çıkarmayacak sana. kaldı ki avrupada dahi koskoca manu lig başladı hala transfer yapıyor biz yapsak geç kalındı diye ağlarız. her s.kimde avrupada şöyle yok böyle örneği veren arkadaşlar bunlarıda örnek verseler bari. sadece eleştirmek için argüman sunmasalar ortaya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın