• 1
    en az bizim kazanmamızın önemli olduğu kadar beşiktaş'ın kazanmamasının da önemli olduğu derece. bu nasıl cümle diyeceksiniz şimdi, açıklayayım. eğer ki normal şartlarda 3. olursak ne olur onu düşünelim. hem istatistiksel olarak, hem de çok mütevazı olmaya gerek yok güç açısından, biz o ön elemeyi geçebilecek bi takımız. yani 1. ve 2.'nin kim olduğunu umursamazsak, şampiyonlar ligi için ikinci olamasak da %90 gidebileceğimizi düşünüyorum.

    ama beşiktaş açısından bakarsak, 2. oldular oldular; olamadılar, analarının liginden devam ederler. çünkü onlarda o ön elemeyi geçecek güç yok. hele ki değişmediyse tabi hala, o ön elemelerde seribaşı olayı olacak. imkan vermiyorum geçmelerine. ama 2. olurlarsa gruplardan başlayacak hem prestij hem de maddi güç kazanacaklar. yeni gelecek statlarıyla birlikte bizim için kötü bi senaryo olur. hem rakibimiz para kazanacak hem de bizim kazanacağımız para yarı yarıya azalacak ya da hiç olmayacak.

    üçüncü büyük ya da "adam gibi adam'ın gibi'si" diye dalga geçiyoruz ama bi bursaspor veya bi eskişehirspor da değiller. bu fırsatı vermememiz lazım. yöneticilerimizin de bu riski görüyor olması lazım. hoş benim gibi kıytırık bi adam görüyorsa onlar %100 görüyor ve oyuncularımızı uyarıyordur diye ümit ediyorum. inşallah oyuncularımız da uğruna lig maçlarını takmadıkları o şampiyonlar liginde oynayabilmenin lig maçlarından geçtiğini unutmamışlardır.

    adam gibi adam:

    http://www.vekarikatur.com/...4535_933624404_n.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın