• 8
    zora soktugumuz bir hedef. her nekadar bu sezon fenerbahce sampiyon olup bizde ikinci olarak direk sampiyonlar ligine katilacaksak cogumuz icin birincilik > ikincilik. bu sezon fener birinci olup sampiyonlar ligine gidemiyor diye rahat olan taraftarlarimizi da anlamiyorum. belki sadece ekonomik olarak rahat, onlarin kazanacagi parayi biz kazanacagiz ama tarihte bu sezon* icin herzaman fenerbahce birinci galatasaray ise ikinci yazacak. tabi ikinci bitirirsek ligi, o bile tehlikede.
  • 48
    sadece bunu istiyorduk be. şampiyonlar ligi introsu için bir daha hazırlık yapalım, youtube'dan müziğini dinleyelim, torba takip edelim istiyorduk. nasıl bir hayal kırıklığıdır şu geldiğimiz durum..

    real madridli, juventuslu grupta 2. olan takım nasıl oldu da liginde 2. olmayı beceremedi..

    bu durumda daha sezon başı planlama yapamamışların, egolarına yenik düşenlerin, kuyu kazanların, bilerek performans vermeyenlerin, art niyetle hareket edenlerin; kısacası yönetimin, mancini'nin, fatih hoca'nın, futbolcuların hiçbiri daha haklı değil, bunu biliyorum.

    sadece ikinci olun dedik be. onu da beceremediniz.
  • 27
    şöyle bir durum var tamam matematiksel olarak şampiyon olabiliriz ancak büyük süpriz olmaz ise fenerbahçe şampiyon olur, neyse olabilir.. her sene biz şampiyon olmuyorduk gibi bir mazerete sığınmadan.. normal şartlarda başarısız sayarım ancak fener'in avrupa men cezası yüzünden ikinci bitirmek, şampiyon olmaktan daha değerlidir tabiki prestij, kupa, 4.yıldız'da var ancak biz 2. olursak şampiyonlar ligine ön eleme oynamadan direk katılırız anlamına gelir ve 2014 - 2015 futbol sezonu'nun ilk gelirini elde etmiş oluruz yani daha açık bir söylemde uefa'nın gözünde biz şampiyonlar ligi'ne türkiye şampiyonu olarak katılacağız. beşiktaş ligi 3. bitirirse onlar 2 ön eleme maçı oyanayacak, yani bana göre büyük bir ihtimal ingiliz,italyan veya bir alman takımı ile maç yapacak yani dişli rakip.. tabiki buradan beşiktaş elenirse onların elde edemeyeceği şampiyonlar ligi parası bizim hanemize yazılmış olur, ben buna 1 taşla 2 kuş vurmak derim, yani biz maddi ve manevi açıdan batıda büyümüş oluruz rakiplerimize göre o bakımdan bismillah diyorum ve inşallah ikinci bitiririz.

    ikinci olduk diye gidip, aysal'a mancini yada futbolculara kızmam eyvallah biz 8.de olduk sessim çıkmadı.. sonuç olarak bana göre benim gözümde avrupa şampiyonlar ligine her sene düzenli katılıp ve bellirli bir seviyede kademe kademe başarılı olmak daha önemli tabiki ligi ilk iki sırada bitirirsen bu durum gerçekleşir olası aksi bir durumda avrupa ligine katılırız bana göre o zaman küçülmüş oluruz.

    bazı taraftarlar istemem felan diyor, onlar futboldan anlamaz, anladıklarını zannediyor çünkü onların tek rakibi fenerbahçe oysa bizim rakiplerimiz avrupa'da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın