• 1
    --- alıntı ---
    uluslararası yaşar doğu serbest güreş turnuvası 11 - 13 şubat tarihlerinde istanbul ataköy'deki ahmet cömert spor salonu'nda yapılacak. uluslararası yaşar doğu serbest güreş turnuvası'nda mücadele edecek olan serbest güreş milli takımı kadrosu kamp çalışmalarını sürdürüyor.
    türkiye güreş federasyonu koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamaya göre istanbul'daki iski tesisleri'ndeki kampta çalışmaların sürdüğü belirtildi.
    serbest güreş a milli takım'ında teknik ekip olarak, adem bereket, ishak irbayhanov, turan ceylan, murat atmaca, ismail faikoğlu ve abdullah çakmar görev yapıyor. ayrıca türk milli takımı ile beraber rusya yakutistan ve cezayir milli takımları'nın da beraber kamp yaptıkları açıklandı.
    yaşar doğu turnuvası'na katılacak muhtemel ülkelerin ise, türkmenistan, kırgızistan, slovenya, cezayir, moldova, bulgaristan, gürcistan, estonya, isveç, polonya, romanya, rusya (dağıstan-yakutistan ve merkez rusya), romanya, macaristan, finlandiya, azerbeycan, ermenistan, türkiye ve ismi netleşmeyen beş ülkenin daha turnuvaya katılacağı açıklandı.
    serbest güreş milli takımı teknik ekibinden adem bereket, yaptığı açıklamada, ''turnuva için 19 ocak'ta kampımız başladı ve 9 şubat'ta sona erecek. şu anda sıkıntılı bir durum yok program dahilinde çalışıyoruz. yaşar doğu turnuvası'nın sonunda çekirdek kadromuz oluşacak. esas hedefimiz istanbul'da yapılacak olan dünya şampiyonası. yaşar doğu turnuvası, yabancı ülkeler için cazip, dünya şampiyonası istanbul'da yapılacağı için ayrı bir önemi var. gençler türkiye şampiyonası bittikten sonra, takıma onlardan da yetenekli olanlar davet edilecektir.'' dedi.
    bereket, milli takım olarak ilk hedeflerinin avrupa ve ardından da dünya şampiyonası olduğunu belirterek, gerçek hedeflerinin ise 2012 londra olimpiyatları olduğunu söyledi.

    --- alıntı ---

    kaynak: http://www.stargundem.com/...bulda-yapilacak.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın