• 1
    galatasarayı türkiyenin en başarılı klübü olduğu için destekleyen grup.

    vardır böyle bir şey. son olanlardan sonra artık iyice eminim. trollmüsünüz ağa siz ? ulan beşiktaş gibi bir takım olsak ne yapacaktınız ? dün yazılan entryleri okumadım çünkü büyük çoğunluğu maçın hemen ardından* öfkeyle yazılmış entrylerdi. bugün bakıyorum keza durum gene aynı bakın ''yapmayın böyle şeyler ölümüne destekleyin ne olursa olsun'' filan demiyorum. ama daha lig başlamadı lan lig başlamadı manyakmısınız olum siz yok bilader siz 11 eylül 2011 istanbul bb spor galatasaray maçından sonrada aynılarını söylediniz fernando musleraya kaleci değil diyen adamlar hala gözümün önünde! en basitinden o maçı hatırlayın be kardeşim takım şimdikinden çok daha iyi değildi fatih terimde ilk başta bulamamıştı doğru sistemi,hangi oyuncuları kullanacağını balık hafızalı olmayanlar hatırlar zaten bunları. sende hatırla güzel kardeşim o efsane sezonun ilk haftalarını ilk hafta belediyenin bizi nasıl sahadan sildiğini , içerde lge yeni çıkmış samsunsporu kalecisinin yediği aptalca bir gol ile yendiğimizi,sonra karabükspor deplasmanında takımın nasıl bocaladığını, son senelerde bizi değil yenmek berabere bile kalamayan beşiktaşa karşı nasıl mahkum oynadığımızı artı musleranın performansını evet böyle başlamıştık o sezonada yani durum şimdikinden parlak değildi.

    yani birilerini bogazlamak asıp kesmek gitsin demek kolay yapabilirsiniz ama 2 sene önce xelçuk,maestro,profesör dediğiniz düne kadar kral dediğiniz adamlara şimdi küfür edecek kadar omurgasız olmayın. harbiden midemi bulandırıyor bu yaptıklarınız. ve bunu sadece bu saydığım futbolcular için değil dün itin götüne soktuğunuz chedjouve hakan baltaya çok iyi futbolcu muamelesi çekiyorsunuz. size eleştirmeyin demiyorum ama ayarsızsınız birader bir ortanız yokki ya siyah ya beyaz var sizin için yapmayın beyler gözünüzü seviyim yapmayın.
  • 2
    beyler yoruyorsunuz beni... harbiden yoruyorsunuz ya başım filan ağrıyor lan kaybedilen maçtan sonra şuraya girince. tamam galatasarayı türkiyenin en başarılı klübü olduğu için destekliyorsunuz. aksi durumda memnun olmuyorsunuz, çemkiriyorsunuz, saldırıyorsunuz, kısaca sadece baş ağrısısınız.

    çok merak ediyorum hayatınızda işleriniz yolunda gitmediği zaman buradaki gibimisiniz ? mesela babanızla kavga ettiğinizde sen benim babam olacak vasıflara sahip değilsin diyormusunuz ? veya annenizle kavga ettiğiniz zaman annem olmayı haketmiyorsun ? sevgilinizle en ufak kavgada ayrılıyormusunuz mesela ? yarın çocuklarınız olacak onlar için sen mental açıdan gelişmiyorsun filan diyecekmisiniz ? eğer bunları yapıyorsanız problem yok. siktirin tedavi görün ne diyim abi size ben.

    bakın rumi'nin çok güzel bir sözü var yapmak zor ama yıkmak kolay,hayvanlarda yıkar ama hayvan yapamaz, yapıcı olması gereken insandır. diye. hiç mi nasibinizi almadınız be abi ? ulan ben sözlüğe kokuşmuş tribün zihniyetinden bıktığım ve takım için olumlu fikirlerde ve önerilerde bulunan bir topluluk diye girdim ama kaybedilen maçtan sonra uğramak istemediğim bir yer haline geldi. hatta en ufak bir sarsıntıda.

    gene liseden bu yana çok sevdiğim anonim bir söz vardır; rüzgar mumu söndürür fakat yangını daha çok alevlendirir diye. en ufak bir rüzgarda kayışı koparyorsunuz ulan harbiden yeter. bakın ben bunları 93 doğumlu biri olarak söylüyorum bende galatasaray'ı sizinle aynı sebeplerden ötürü seçtim ama bu tutumu göstermenin kimseye faydası yok. anca baş ağrıtırsınız...

    edit: gerçi 13 mart 2015 konyaspor kasımpaşaspor maçı başlığına sadece 6 entrygirebilmiş olan bir yerde kime ne anlatıyorum oda ayrı bir mevzu...
  • 3
    kaybedince, kötü futbol görünce, bende sinirleniyorum, kendi kendimi kemiriyorum bazen arkadaşlarımı da kırıyorum, belki de o sıralar sözlüğe girecek durumum olsa, açıp kızdığım olay ne ise onun başlığına da birşeyler karalarım, konu o değil,

    arkadaşlar iyi söylüyorsunuz hoş söylüyorsunuz da, insan, üzüntüsünü de paylaşamayacak mı? buraya kadar uzandı mı bu baskı rejimi, yahu insanlar zaten aç 800 liraya geçinmeye çalışıyorlar, öğrencisi desen, cebince üç kuruşla 2/3 şehir dışınca öğrencilik yaşayamıyor, eğlence kültürü belli seviyede, malesef tek mutluluğumuz, tek hobimiz hatta, tek avuntumuz futbol ve galatasaray, insan 1 hafta boyunca bekliyor, yenilse de yense de bekliyor, maçını izliyor, seviniyor hayal kırıklığına uğruyor. dün akşam yenildik, hepimiz kahrolduk, isyanımızı buraya yazamayacak mıyız? "ya birilerinin başını ağrıtmayayım şimdi içim içimi kemirsin belki kanser olurum da bu faşizmin ulaşmadığı topraklardan ölürüm de kurtulurum mu diyelim?" bi rahat bırakın da, bi nefes alalım, sevincimizi, üzüntümüzü rahatça dile getirelim*.

    ama doğru söylüyorsunuz, hepiniz 14 yıl şampiyonluk beklediniz, siz galatasaraylılık ne demek çok iyi biliyorsunuz, iki maç kaybedince adam asmıyorsunuz, bravo, adamsınız, başlığa gel başlığa 2000 uefa kupası taraftarlığı ya hahahah kafalara bak, adam diğerleri kendisi gibi düşünmüyor diye, ya da daha sıcakkanlı, olayları daha hararetli yazıyor diye, tedavi görün demiş ya..

    üslup da yerlerde cevap bile haketmiyor ama faşizm o kadar ilerlemiş ki, sen onu deme, sen bunu neden dedin, yazık sana git tedavi ol. olur, olayım, iyi ki varsın.

    sözlerim, hata yapsında linç edelim, hata yapsın kendisine hamza diye hitap edelim, itibarsızlaştırmaya çalışalım diye hazırda bekleyen arkadaşlar için geçerli değil, sevincini, üzüntüsünü bizlerle sözlük vasıtasıyla paylaşanlar için geçerli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın