• 1
    ünal aysal için yapılıyorsa çok yanlıştır.

    çünkü asıl istifa etmesi gereken kişi başkan değil; vizyonsuz teknik direktör ve ruhsuz futbolculardır.

    teknik direktör:
    - ceyhun gülselam'ı oynatıyor lan. düşün işte ne kadar futbol bilgisi var.
    - yekta kurtarıcı lan...
    - selçuk ve buraktan allah gibi korkan bir teknik direktörden bahsediyoruz. son 20 maçtır bok gibi oynayan ikiliyi yedeğe çekemeyecek kadar korkak ve basiretsiz. (artık savunmaktan vazgeçin şu ikisini)
    - şecu'yu o almadı ama burdisso'yu o aldı. ikisi de kötü defans. hiç kıvırmasın yani.
    - "ben buraya taraftarın hakaretini dinlemeye gelmedim" diyemezsin güzelim sen. öyle bi yetkin yok yani. adını haykırırken normal de istifaya çağırılınca mı olmuyor?
    - geleceğin takımını kurmak hayalinden bahsediyor ama bi bakıyorsun, yeni transfer burdisso 62 yaşında, 11'deki hakan balta 58 yaşında, dünya üzerindeki en yeteneksiz ve potansiyeli olmayan furbolcu ceyhun gülselam paso 11'de. ortada iyi futbol yok, iyi olacağına dair bi ümit yok, galibiyet puan falan zaten hak getire...
    - taraftara hakaret, gazetecilere hakaret... sen? sen napıyon bu arada hoca?

    futbolcular;
    - selçuk hakkında yeterince konuştum zaten. özetle bu sezon tek bir maç bile iyi oynamadı. hiç iyi oynamadı, hiç iyi niyetle oynamadı, pas veremedi, ayakta bile duramadı.
    - burak 80 maçta 3 gol attı ama yine de her maç sahaya çıktığı için "demek ki iyi oynuyorum" diye düşünüp aklını başına alma gereği duymadı. kaleye bakmadan şut çekmeler, bam güm vurmalar. önceki senelerin burak'ına ne olmuş lan öyle diye düşünüyor insan. ama işte adam hiç yedek kalmıyor ki dolayısı ile neden kendisine çeki düzen versin ki?
    - ceyhun gülselam, hep söyledim hep söylüyorum: halısaha maçına çağırmam, bir futbolcuda olması gereken hiçbir şeye sahip olmayan futbolcu.
    - umut bulut, mancini'nin burak yılmaz'a aşık olmasından dolayı forma şansı bulamayan adam. e istikrarlı bi şekilde oynamayınca da iyi ya da kötü olamıyor. adam yerine konmuyor ama yine de moralini hiç bozmuyor, oyuna hiç küsmüyor. selçuk bey kendisinden biraz feyz alırsa iyi olur.
    -drobga, gitmek istiyor belli ki, iki üç maç daha oynayıp gidecek. yaptığı hizmetler için teşekkür ediyoruz. çok büyük bir gurur yaşadık sayesinde. dünyanın en iyilerinden olmuş bir futbolcunun parçalı giymesi gerçekten bambaşka bir şeymiş.
    - şınayder, takımdaki en beğendiğim adam. kötü de oynasa beğeniyorum. çünkü niyeti iyi. öyle selçuk gibi üç adım atıp düşmüyor. top istiyor. koşuyor, müdahale etmeye falan çalışıyor. şut çekiyor, korner kazandırıyor, sonra gidip o korneri kullanıp asist yapıyor. şınayder gol kaçırabilir, şınayder yüzünden maçlar şampiyonluklar da kaçabilir. umrumda olmaz. niyeti iyi adama saygım hep sonsuzdur.
    - ebuğe, istenmiyor belli ki, ben kendisini beğensem de, oynadığında resmen maçın rengini değiştirse de artık miadını doldurmuş gibi görünüyor.
    - semih; adam. bildiğin adam ama. selçuktan iyi top kullanıyor. baya lan, izle maçları, ileriye katkısı selçuktan fazla, top sürme mesafesi selçuktan fazla, başarılı pasları selçuktan başka. yere düşmesi sayısında selçuk'un 10'da biri falandır. çünkü yanlış saymadıysam selçuk 20 kere topla buluştuğu maçta 44 kere yere düşebiliyor. düşün artık nasıl bir şey oluyor orada.
    - muslera, artık muslera'yı 15-20 milyon yuroya satmamız gerekiyor. çünkü heyecanını yitiriyor yavaş yavaş. ilişkimizden ikimiz de zarar görüyoruz. satmazsak sözleşmesi bitince bedavaya gidebilir. o zaman da bi sene önce 15-20'ye sataydık iyiydi diye pişman oluruz.
    - şecu, giderse iyi olur.
    - melo, semih ve şınayderle beraber takımda futbol oynamak isteyen birkaç kişiden biri.

    neyse yani özetle olay bu panpalar, istifa edecekse yönetim değil başkaları etsin. sizinle beraber ruhsuz futbolcuyu, vizyonsuz teknik direktörü yuhalarım ama yönetime "istifa" diye bağıramam. çünkü vizyonu daralan bir yönetim yok. sadece güvendiği teknik adam ve futbolcuların yönetime attığı kazık var.

    ok kib bay.
App Store'dan indirin Google Play'den alın