• 1
    3 kasım 2007 fenerbahçe beşiktaş maçı sonrası menajer sinan engin; beşiktaş yönetimi bundan sonra takımın ligde paf takımı ile devam etmesi konusunda toplantı yapacak şeklinde açıklama yaptı. http://www.vidivodo.com/...ligden-cekildi/85309 demirören aynı şekilde ligden çekilme iddiası ile tff'yi tehdit etti.
    3 gün sonra oynanan maçın sonucu; 6 kasım 2007 liverpool beşiktaş maçı 8-0. tarihi bir yenilgi yaşadı beşiktaş.

    26 nisan 2007 fenerbahçe beşiktaş maçı sonrası fenerbahçe yöneticisi ali koç ligden çekiliriz şeklinde açıklama yaptı. ardından ilk maçta fenerbahçe evinde denizlispor ile 2-2 berabere kaldı. (29 nisan 2007 fenerbahçe denizlispor maçı) (not o sezon fenerbahçe şampiyon oldu)

    14 aralık 2013 galatasaray spor kulübü açıklama yaptı. (bkz: 14 aralık 2013 galatasaray spor kulübü açıklaması) ertesi gün oynan maçta galatasaray rezalet oynadı ve puan kaybetti. (bkz: 15 aralık 2013 gençlerbirliği galatasaray maçı)

    17 şubat 2014 antalyaspor galatasaray maçı öncesi gene yönetim 17 şubat 2014 galatasaray spor kulübü açıklamasıyaptı. sonuç gene hüsran. (bkz: 17 şubat 2014 antalyaspor galatasaray maçı)

    yukarıdakiler aklıma gelen olumsuz örnekler.

    değerli bir yazar ile mesaj yolu ile tartıştık. son 2 örnekteki galatasaray yönetimi açıklamaların belki de başka hakem hatalarını da önlemiş olabileceğini açıkladı. ben ise oyuncuların bu açıklamalar sonrası tembele yattıklarını, teslim olmaya razı oyun oynadıklarını, kusuru kendilerinde aramadıklarını ve açıklamaların takıma fayda değil zarar getirdiğini düşünüyorum.

    28 şubat 2014 tarihinde fenerbahçe yöneticisi mahmut uslu ligden çekiliriz şeklinde bir tehditte bulundu.

    http://skorer.milliyet.com.tr/.../1844189/default.htm

    --- alıntı ---

    "kulübün tüzüğüne 'takımı ligden çekme' yetkisi verecek maddeyi ekleteceğiz. 30 mart'tan sonra her şey olabilir. kimse kusura bakmasın her şeyi yaparız. 3 temmuz olmuş, 3 yıldır aynı şeyler. bir kulübün yönetimiyle başkanıyla bu kadar uğraşılmaz. kimse bizim de aramıza giremez. buna rağmen devam ediyorlar. artık yeter!"

    --- alıntı ---

    (50 yıl sonrasına not; şike yaptıkları mahkeme kararı ile kesinleştiği halde ceza almayan kulübün bir yöneticisi, şikeden ceza vermeyen tff'den şikayet etmekte ve ligden çekiliriz şeklinde tehditler savurmakta, bir teoriye göre uefa'dan düşürme cezası verin yazısı geleceği için şikeden düşmek yerine kendileri ligden çekilecek)

    mahmut uslu'nun yukarıdaki açıklamasının sonrası fenerbahçe'nin ilk maç 1 mart 2014 fenerbahçe gençlerbirliği maçı. merakla bekliyorum. mahmut uslu'nun bu açıklaması sonrası oyuncular nasıl etkilenecek?
App Store'dan indirin Google Play'den alın