• 1
    sevgili tanman, sevgili hamza hoca ve de sevgili tafferel hoca. bize çok acil bir yedek kaleci lazım. hem de bakın ölçülerini veriyorum. 1.90 boyunda, 80 kilo ağırlığında kedimsi ve genç bir kaleci. ilk onbir oynayabilecek kıvamda olsun, satın alma opsiyonlu kiralık olsun ve de bonservisi 5-6 mlyn euro civarında olsun. yani öyle çok ucuz olmasın.

    alman olması tercih sevebidir. güney amerikalı da olabilir.

    bu kaleci acilen transfer edilsin ki yarın kime gitseniz fiyat ikiye katlanacak. bu transfer nasıl olsa zamanıız var diye savsaklanmamalı. aklınızda onur seçeneği bulunabilir ama onur boyu itibariyle yeterli değil. kaldı ki bınservisi onbeş mlyn euro.

    şimdi bütün bunları neden yazdım. çünkü muslera'yı bizden alacaklar. hem de dudak uçuklatan bir fiyata. masa üstüne konacak sıcak para dayanılmaz olacak ve 35-40 mlyn euro şiddetinde deprem yaratacak.

    bazı arkadaşlar ısrarla yedek kaleci yerli olmak zorunda diyor. 18 kişilik kadroda ki yedek kaleci yerli olmak zorunda ama siz üçüncü kaleciyi yabancı alabilir, kupa ve bazı lig maçlarında oynatır eray'ı ya da alper'i her maç yedek çıkarabilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın