• 1
    22 ocak monte carlo rallisi itibariyle başlamış sezondur. sebastien loeb turnuvayı easy zorluk seviyesinde oynuyormuş gibi 15 aylık bir araya rağmen inanılmaz bir geri dönüş yapmış vaziyette. bu sezon tüm yarışlara katılırsa eğer şampiyon olması çok uzak bir ihtimal değil. dediğim gibi tüm yarışlara katılırsa yarış onunla eski takım arkadaşı ogier arasında geçer, 3. sırayı ise latvala alır gibime geliyor.

    geri dönüş hikayesini de anlatayım da hatta tam olsun. monte carlo 1. özel etapta ogier ilk sıradan start alıyor. onu sonlara doğru start alan ott tanak 9 saniyelik bir farkla geçiyor. son sıradan start alan loeb ise tanak'a 22 saniyelik bir fark atarak "who's daddy now?" mesajı veriyor.

    bu sezon yapılan bir önemli değişiklik ise sürücülerin artık etap sırasında diğer sürücülerin zamanlarını görememesi oldu. bu işi biraz daha zorlaştırıp izleyenlerin alacağı keyifi daha da arttıran bir uygulama olmuş. daha çok risk, daha agresif sürüşler izleyebiliriz yani. bir de tüm etapları canlı izleyebilsek efsane olurdu tabi ama yayıncı kuruluş sayısı çok az. wrc plus'a da bir ton para bayılmak bizim için fazla lüks maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın