• 1
    son zamanların en popüler oyunu. özellikle türkiyeyi hem e-spor açısından hem de pug oyuncuları açısından çok tatmin etmektedir. hatta şu sıralar avrupa elemelerinde 2 tane türk takımı yoluna devam etmekte. 1 yılını henüz 2 ay önce doldurmuş bir oyun için çok hızlı bir gelişim göstermektedir. bu arada oynayan yazar arkadaşlar var ise yeşillendirebilir.

    rank: diamond 2
  • 3
    son dönemde biraz bulaştığım oyun. eski lolcü olduğumuz için ilk çıktığı dönem denemek için indirmiştim. bugün hazır boş günümken maça kadar vakit geçsin diye oynarken buldum kendimi. 5v5 maçlar attığınız counterın yetenek kullanmalı hali gibi diyebiliriz. sanırım 21 ajan var ve hepsinin belirli kümeler dahilinde farklı özellikleri var.

    oynayan kitle genel olarak 10 ile 25 yaş arasında dağılıyor diyebiliriz. o nedenle oyunda küçük kardeşlerimize denk gelme ihtimaliniz yüksek eğer sabırlı değilseniz zorlayıcı bir durum olabilir. bunun dışında akşamları fazla ciddiye almadan stres atmalık vakit geçirmelik bir oyun oldu benim için. grafikleri fazla sistem gerektirmiyor, sunucuları da türkiye'de olduğu için ping sorunu da yaşatmıyor.

    bronz eloda oynayan biri olarak, oynayan arkadaşlar varsa beni ekleyebilir diyeyim ve nokta koyalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın