• 1
    tokyo 2020 olimpiyatlarında en büyük altın madalya umudumuz olan taha akgül’ün de çeyrek finalde elenmesiyle dibi görmüş olduğumuz dal. yasemin’in kadınlarda ilk madalyayı getirmiş olmasını bireysel bir başarı olarak ayrı tutarsak, normalde yabancısı olduğumuz bir branş olsa bu seviyede katılım bile çok değerli denebilir, ama güreş 100 yıldır bizim olimpiyatlarda madalya topladığımız, diğer ülkelere belli ölçüde hakimiyet kurduğumuz tek alan, ata sporumuz diye övündüğümüz efsane şampiyonlar çıkardığımız bir spor. öyle ki şu ana kadar olimpiyatlar tarihinde aldığımız 40altın madalyanın 30unu bu dalda aldık.

    dibine kadar siyasete batmış, liyakatsiz yöneticiler yüzünden geldiği noktaya tanık olmak çok üzücü.
  • 2
    liyakatsiz, basiretsiz yöneticilerin elinde heba olan türk sporunun yüz akı. sporculara yapılan dini baskılar, akp'li kimliği nedeniyle göreve getirilen yetersiz antrenörler/şube müdürleri ve yeteneğe değil siyasi/kültürel kimliğe göre yapılan seçmeler nedeniyle yok olmaya yüz tutmuştur.

    her şey bir tarafa, hamza yerlikaya denen adam, bankaların yönetim kurullarında yattığı yerden para kazanmak yerine niye türk güreşinin başına geçip en azından deneyimlerini yeni nesillere aktarmayı düşünmüyor? bu kadar mı çalışmaya, emeğe karşısınız da hiçbir şey yapmadan milyonlar kazanmak istiyorsunuz?
App Store'dan indirin Google Play'den alın