• 1
    artık gerçekten bıkkınlık vermeye başlamış kitledir. valla artık futboldan zevk alamıyoruz sayelerinde. hele spor medyasında da artık herkes tarafını belli ederek konuşuyor yorum yapıyor ya deli oluyorum. ben eski kafalıyım. ben gazetecinin tarafsız gözle bakanını severim.
    keza taraftarlar desen o kısımın hali de içler acısı. zaman zaman ben de yapıyorum bu kızdığım şeyi ama artık gerçekten yormaya, sıkmaya başladı.
    mesela canımız sözlüğümüzde bile sürekli artık hakem konuşulmaya veya rakiplerin rakipleri konusulmaya başlandı. mesela ben dün yani 12 haziran 2020 göztepe trabzonspor maçında atılan 3.golde beto'yu değil beto öncesindeki mükemmel koşuyu ve o koşuya atılan muhteşem pası konusmak istiyorum artık.
    vallahi yoruldum sürekli bir gerginlik olmasından.
  • 2
    trabzonspor'un uefa tarafından 2020-2021 sezonu için avrupa'dan men edilmesini neden görmezden geldiğini anlamadığım kamuoyu. uefa böyle bir karar almamış gibi davranılıyor. ligde hesaplar buna göre yapılıyor futbol medyasında. tamam trabzonspor cas'a başvurdu anlıyorum ama ellerinde kesin olarak cezanın iptal edileceğinden emin oldukları belgeler mi var? kimse mesela trabzonspor türkiye kupasını kazanırsa ligi 2019-2020 sezonunda 6. bitirecek kulübün de avrupa'ya gitme şansı olacağından bahsetmiyor. böyle bir olasılığı yok sayıp sadece 5.liğin öneminden bahsediyorlar. mesela trabzonspor ligi ilk 2'de bitirirse ligi 3. bitiren takımın şampiyonlar ligi elemelerine katılacağından bahsetmiyor kimse.

    sahi, benim gözümden kaçan, cas'ın ceza'yı iptal edeceğine dair kesin bir bilgi mi var?
  • 3
    rezalet durumdadır.

    her fırsatta türk spor basınına çatıyoruz * ama türk futbol taraftarları sosyal medyada en sevmediğim oluşum. zaten atavratbilmemkim, bilmemkimreyiz, bilmemkiminaskeri vb. anonim hesapları saymıyorum bile, bet reklamları ile geçimlerini sürdüren garip bir güruh haline geldi onlar iyice.

    bir de insani ihtiyaçları (birlikte akşam yemeği yemek, bir mekanda buluşup fikir alışverişinde bulunmak vb.) akıllarınca ifşa edenler ve sonrasında bu isimleri linçleyenler var.

    https://twitter.com/.../1666447461043302401

    https://gss.gs/s0h.jpg

    yahu daha önce birlikte çalışmış iki profesyonel spor insanı, biri (gomis) ülkeden ayrılmadan önce bir araya gelmiş, yemek yemişler. bunun magazinsel hiç ama hiçbir yanı yok. bir de utanmadan gizlice foto çekip kişisel gizlilik haklarını çiğnemişler.

    böyle böyle kendimizi aşağı çekiyoruz. bu kafa yapısındaki insanlar ile aynı havayı solumaktan ciddi anlamda bunaldım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın