• 1
    dünya üzerinde bizden başka yapan var mıdır bilmiyorum.
    öyle 2-3 hafta da değil, neredeyse bütün transfer sezonunu uğurlarına çöpe attığımız, bir kısmını aldığımız ama alamadıklarımızla ilgili bir b planımız olmadığı için, transferin son saatlerinde ya saçma sapan bir bonservisle ikame oyuncu aldığımız, ya da hiç alamayıp ilgili mevkilerde dımdızlak ortada kaldığımız o kadar çok örnek varki,
    bir çırpıda 3-4 oyuncu geliyor aklıma;
    (bkz: anthony modeste)
    (bkz: alan douglas borges de carvalho)
    (bkz: radamel falcao)
    ........ vs.
    son olarak;
    (bkz: gedson fernandes)
    yok yani dünya üzerinde orta saha oyuncusu olarak bir kendisi kalsa, yine de bir ismin peşinde bu kadar zaman harcanması hiç de açıklanabilir bir durum değil...
  • 3
    neredeyse her transfer dönemi yaptığımız hata.

    bu bir transfer dönemi forvet olur diğerinde orta daha olur.

    sanki fm oynuyoruz da 2 tane hazır imzaya futbolcu var ertele diyip duruyoruz. *

    oyunda bile 5-10 futbolcuya teklif yapıp, teklifi kabul edenlerden en iyisini alırken gerçek hayatta daha da ciddi uygulanması gerekiyor bu durumun.

    ama biz öyle bir saplanıp kalıyoruz ki sanki gelecek oyuncu puzzle son parçası misali sistemi tamamlayacak.

    umarım bu dönem bu hataya düşmeyiz. umarım a'dan z'ye kadar alternatif vardır.
  • 4
    en son gedson fernandes olayında olduğu gibi bir oyuncuya takılıp kaldığımızda hep böyle hayal kırıklığıyla sonuçlanıyor. yapmayın şunu. takımın en son yaptığı ya da yapmaya çalıştığı onlarca transferde de aynı durum söz konusu. takılıp kalıyorsunuz, yönetimler de taraftarı mutlu etmek için uğraşırken zor durumda kalıyor. bu bir ticaret, parayı veren düdüğü çalar. yok adamı galatasaraylı yapmışız da yok bize gelecekmiş ama alamamışız da bilmem ne. 50 bin euro fazla verene terlikleriyle koşa koşa gidecek bir adamdı zaten gedson. al bak şak diye bütün galatasaray paylaşımlarını sildi sosyal medyadan. karakter ve fiziksel olarak ne vereceği de belli değil, kaldı ki önceki performansı da rezaletti zaten. 6 aydır da top oynamıyor.

    taraftar bu işlerde bence sakin olmalı. burada yorumları yazan, futbolcuları saplantı haline dönüştüren ve yaygara koparan çoğu insanın galatasaraylı olduğunu düşünmüyorum. moderasyon konuya el atmalı.
  • 5
    ali kıran baş kesen moderasyon acilen olaya el atsın evet. galatasaray taraftarı, elzem ihtiyacı olan oyuncunun, bjk'ye kaptırılınca üstüne de kümede kalma rakibine kiralanınca, bir oyuncu için saplanıp kalmış oluyor. alışmışız malum parti yönetimine hemen moderasyonu çağıralım.

    tanım: kağıt üzerinde transferde bir oyuncuya saplanıp kalma durumu.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın