• 1
    son birkaç transfer döneminde yaşadığım şeydir. eskiden transfer dönemi gelince heyecanlanır ne olacak ne bitecek diye merak ederdik. şimdi ağzı sıkı yöneticilerimiz sağolsun zaten galatasaray kimi alacak kiminle masada kimi istiyor her şey ortada. işin acı olan kısmı ise istediğimiz oyuncuyu ne durumda olursa olsun erkenden halledemiyoruz.

    onyekuru ile ilgilendiğimiz ortada. madem bu adamı istiyoruz transferin ilk gününde açıklanacak. olmadı transfer edemedik mi o zaman alternatifine yöneleceğiz.

    tutturmuşlar kolay değil uğraşıyoruz. galatasarayı yönetmek elbette zor iştir anlıyorum ancak galatasarayı yönetecek kapasitede insanlar o zorlukları aşmayı o bariyerleri kırmayı bilmelidir. her transfer dönemi acaba kimi isteyip alamayacağız diye beklemeye geçtik.

    yazdan beri takımda orta saha ihtiyacı var. şapkadan taylan çıkmasa neler yaşardık bilemiyorum. takımın şu an acil kanat, orta saha ve forvet ihtiyacı var. linnes sakatlansa ceza alsa sahaya şener çıkacak ancak oraya gelemiyorum bile. yönetimi savunan, transfer yapmak zor ffp diyen yazarlara artık rakiplerden örnek transfer vermiyorum.

    bizden başka herkes hocasına ihtiyacını hatta fazlasını veriyor. sezon başında zayıf kadrosu var denilen beşiktaş bile orta saha ve hücum rotasyonunundaki çeşitlik sayesinde işi götürüyor. bu ligin anahtarı defans değil, kaleci ve hücum hattıdır. kanatlar da dahil olmak üzere sağlam bir hücum hatttı yoksa şampiyon olamazsınız, bunun lig tarihinde örneği yok.

    maçlar devam ederken yapılacak transferler, o nedenle rakiplerimizin arkasında kalmaya ben tahammül edemem. fatih hoca bu sezon gayet iyi gidiyor, elinden geleni yapıyor. böyle bir zamanda biz bu adama yedeği geçtim as oyuncu sağlayamıyoruz. adam her hafta zar zor onbir çıkartıyor.

    bu takım gomis gittiğinden beri sağlam bir forvete aç. gelecek istikrarlı olarak oynayacak takım oyununa katkısı olan bir oyuncuya ihtiyacımız var. çok gol atsın, takımı sırtlasın, yıldız olsun demiyorum. sadece istikrarlı olarak oynasın ve takımı rakip sahaya yerleştirebilsin.

    ceza sahası içinde etkili forvet istemiyorum ben. zaten bu lafı kim buldu bilmiyorum ama falcaonun diagnenin ceza sahasında attığı golleri ligdeki her forvet atar. hatta bazılarını sahaya çıksam ben de atarım. 5 metreden topu dürtükleyen fox in the box falan istemiyorum ben. çıkacak takır takır oynayacak, ön alanda pres yapacak, top indirecek, duvar olacak bir forvet istiyorum. bunu getirmesi gerekenler de bellidir.

    benim bu yönetimden bu transfer dönemi için de umudum yok. sadece yapılacak ilk seçimin yolunu gözlüyorum. galatasarayda ve rakiplerde çok kötü yönetimler gördüm ancak transfer yapamamayanını ilk kez görüyorum. oyuncu galatasaraylı olmadığı sürece alamıyorlar. aldıklarını da transferin son gününde fotoğraf çektirmek için alıyorlar.

    transfer fobisi kısaca böyledir. umut edip edip hayal kırıklığına uğramaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın