• 1
    kulüpler için çeşitli tekstil ürünleri (tişört, sweat vs.) tasarlayan oluşum.

    geçtiğimiz günlerde fb için yaptığı bir tasarım çok ilgi çekmiş akabinde fenerbahçe tasarımın haklarını satın alarak feneriumda ürünü kullanma ve satışa sunma kararı vermişti. https://twitter.com/...236116226682881?s=19

    bu arkadaşlar şimdi de galatasaray için şöyle bir tasarım yapmış: https://twitter.com/...378145075761152?s=19

    ürün güzel, çirkin, logo olmamış 1905/gala vs yazılabilir gibi çeşitli yorumlar yapılır ancak en nihayetinde gayet giyilebilir gündelik bir tasarımdır.

    gs store kötü tasarımlarını taraftarlık duygusunu sömürerek fahiş fiyata satmaya yeltenmek yerine tasarımcı ekibinde ciddi revizyone gitmelidir. at nalı gibi kocaman logolar, dandik naylon baskılar gibi basic seviye tasarımlar yerine kaliteli giyilebilir ürünler yapılsa bir çok insan gerçekten gündelik yaşantısında seve seve bu ürünleri kullanabilir.

    şahsen mevcut gs store ürünlerini işyerinde giymeme imkan yok çünkü fazlaca tribün stili. oysa bu ürün ve türevleri, yurt dışında yabancı kulüplerde bolca gördüğümüz tasarımlar gibi tasarlanarak satılsa rahatlıkla giyebilirdim. umarım kulüp bu konuda durumu değiştirmek için çabalar. çünkü marka algısı, kalite bir kurumu ayakta tutan en önemli detaylardan biridir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın