bu akşam florya'da kulakları çınlaması en muhtemel kişi.
8107
ben bu adam sahada var iken babam maç izlemiyor, adam şeker hastası, tansiyon hastası dediğim zaman eksileyip durdunuz. ne zaman sabriyi eleştirsek önümüze yok şu asist yok takıma geldi şampiyon yaptı şudur budur diye ötüp durdunuz.
galatasaray futbol takımı sabri, burak, selçuk, olcan, umut, denen zavallıların at koşturduğu bir yer haline geldiyse bunun başlıca sorumlusu sensin istatistik kasan galatasaray taraftarı.
bundan sonra sahaya sürüelceği her maç taraftara resmen küfür etmektir.
ne zamanki bu ne olduğu belirsiz mikro organizma florya dan sınır dışı edilir, işte o zaman galatasaray da işler yoluna girer.
8108
'bu adamı savunan bir insan futboldan anlamıyor...' diyerek başlayacağım cümleleri, faşistliğe kadar götürebileceğim için hiçbir şey söylememeyi tercih ediyorum.
mario gomez'in 5 metre uzağından çalımlayarak önünü açtırdığı sağ bekimiz.
8111
en sevmediğim futbolcu tipi,10 tane boktan iş yapıp arada 3 tane iyi iş yapıyor buda ligimizdeki herhangi bir takım için yeterli olunca sürekli kendisine yer bulabiliyor. tam iyi oynadığı anda saçma sapan bir hata yapıp herşeyin bir tarafına koyabiliyor. yılda o kadar para kazanıyorsan seni söve söve futbol oynatmak zorunda değiliz umarım tez zamanda takımdan semih,burak,yasin,umutu da alıp gidersin.
taraftara reklam panosu tekmeleyerek yaptığın atarı haftaya* da yapsana bi,
bişey deniycez?
8113
çıldırmamak elde değil.
9 aralık 2015 galatasaray astana maçında rakip önünde hareketsiz duruyor, hiçbir şekilde orta açmasına engel olmak için bir şey yapmıyor ve o orta gidiyor gol oluyor.
14 aralık 2015 beşiktaş galatasaray maçında ise mario gomez topu aldığında sağında solunda neredeyse hiç kimse yokken ve yapabileceği tek şey şut çekmekken, bu haysiyet yoksunu adama 5 metre mesafede durup geri kaçıyor ve hiçbir müdahalede bulunmadan ya da açısını kapatmadan gole adeta davetiye çıkarıyor.
kanser hastası etti bu adam beni. bundan sonra hangi maç, hangi skor olursa olsun stadda bu haysiyetsizi yuhalamazsam şerefsizim.
8114
bursaspor'a giderse, orada 2. ali tandoğan etkisi yaratabileceğini düşünüyorum. bir denemek lazım en azından.
8115
bursaspor'a giderse bir philipp lahm etkisi yaratır, ama burada yaratır. şu yararsızı postaladığımız an philipp lahm'ı transfer etmiş kadar oluruz heralde.
onunla selfie çekilenlerin galatasaraylılığı aziz yıldırım'ın galatasaraylılığından daha azdır. bu konuyu tartışmak abesle iştigaldir.
8122
en iyi zamanlarinda ortaya gelip 3 lu cektirmesinin bedelini ödüyor. taraftar kismi böyledir işler iyi giderken gec ortaya eğlendir bizi sapsik modunda olurlar. takim kötü gittiginde de en ağır eleştiriyi sırtına cikip kamciladiklari adama gösterirler. sabri neden elestiriliyor diye sormuyorum sadece bu tabloda en ağır suclunun kendisi olduğunu dusunmuyorum.
8123
ömrümde ilk defa sabri'nin bir maça dahil olmasını istedim ancak mustafa denizli oyuna almadı.