• 1
    purdue'nin son sınıf uzun forveti. bu adamı ayrıcalıklı kılan bir şeyler var. müthiş şutör, müthiş lider ve skorer. ncaa kariyerinde 16.4 sayı, 7.2 ribaund, 1.9 asist, 1.2 blok ortalaması var. takımının yıldızı olması itibariyle baskı altında iyi reaksiyon göstermesi ve kritik şutları korkusuzca göndermesi büyük artı. bu sene march madness'da kansas'a kaybettikleri maçta son saniye gönderdiği üçlük girse oraya kadar getirdiği maçı da kazanabileceklerdi.

    her zaman maçın içinde olan, sorumluluk alan dış şutunun yanı sıra hem yüksek postta hem de alçak postta sayı çıkartabilen bir oyuncu. ribaund sezgisi ve doğru yerde durarak pozisyonuna göre çok ciddi ribaundcu. bu açılardan kendisinin nba basketbolundan ziyade avrupa basketboluna daha yatkın olduğunu düşünüyorum. oyun olarak kendisini dusko savanovic'in valencia'daki haliyle ve mirza teletovic'in caja laboral'deki * haliyle bir çorba yapabiliriz.

    böylesine müthiş bir yetenek olmasına rağmen draft edilip edilmeyeceği net değil. nedeni geçen sene yaşadığı sakatlıklar. 2 defa ön çaprak yan bağları yırtılan bir oyuncuyu seçmek kolay olmasa gerek. eğer ola ki draft edilmezse bu adam umarım avrupaya gelip ncaa kariyeri boyunca yapamadıklarını kazanamadıklarını burada gerçekleştirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın