• 4
    (bkz: #1513980)

    ülkemizde bir huy peyda oldu son senelerde. düşüncenin içi boşsa bir hayali düşman yaratılıyor ve argüman üretmek ne kadar zorlaşırsa bu düşüncenin zayıflığna göre, yarattığın hayali düşmana saldırmak o derece fazlalaşıyor. 'aysalcılar' diye bir hayali düşman yaratmış sanırım kendisine. maalesef öyle bir tabire denk düşen bir kitle yok. 'galatasaray' uğruna herkesi karşısına alabilecek olanlar var; bir de 'ama işte var olan da milli takımdır, yabancılar çok hede hödö' diyerek kendi çıkarlarını galatasaray'ın üstünde tutanlar var. (o bahsettiğim galatasaray'ı önceliği olarak gören insanlar yeri gelirse ünal aysal'ı da karşılarına alırlar.)

    kendi çıkarlarını galatasaray'ın üstünde tutanlar(yerli kayırmaca, galatasaray hakkında ileri-geri konuşmak, bir futbolcuya olan husumeti sebebiyle o futbolcu üzerinden galatasaray'a zarar verme çabaları vs. vs.) ve bu sebeple galatasaray'ın bir oyuncusuna hakaret etme cüretini kendinde görenlerle alay ediyor galatasaray taraftarı. bu işler böyledir. nasıl ki büyük kumar oynarsan büyük kaybedersin; hamza hamzaoğlu da bugün sneijder'e laf ederek büyük oynadı; büyük de kaybetti. şimdi dönen goygoyun altında yatan tek sebep budur. gereksiz komplo teorileri üretmeye gerek yok. zira bu taraftarın fatih terim'e laf söylemesi için böyle bir olayın yaşanmasına ihtiyacı da yok. 'kimse rahat edecek diye sözleşme imzalayacak değilim' cümlesindeki kimse; işte o galatasaray taraftarıdır.

    ayrıca hasan şaş'ın da wesley sneijder hakkındaki yorumlarından sonra bu durumu da hesaba katarsak, hamza hamzaoğlu'nun sneijder'e bu lafları hangi niyetle ve kimden akıl alarak söylediğini kestirmek çok zor değil. ki illa fatih terim'den bizzat akıl almasına da gerek yok, sarfettiği cümleler aynı kokuşmuş zihniyete, daha doğrusu zihniyetimize tekabül ediyor : 'yatarak para kazanıyorduk, yabancılar tadımızı kaçırdı.'

    geçiniz efendim, 'aysalcılar'mış. şuna açıkça deyin ki; fatih terim'e herhangi bir şekilde laf söylenmesini sindiremiyorum, düzgün bir argüman da üretemiyorum, öylece sallıyorum, hatta hazır sallanmışı alıntılıyorum diye. (u: kusura bakmasın kendisinin mahlasının altına yazdım bunları; niyetim hedef göstermek değil, başlıkta zaten yeterince cevap niteliğinde entry var.)

    edit : imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın