• 1
    malezya ligi'nin güçlü * ekiplerindendir. ne alaka derseniz, fm 2006'da 4 yıl kadar yönetip, 4 sene üst üste şampiyon olmuşluğum vardır. ha sonra hiç bir takımdan teklif alamadım zira hiç biri malezya ligini sallamıyormuş, o ayrı.

    kendileri hakkında kısaca bilgi vermem gerekirse: 1959'da kurulmuş bir kulüp. penang fa ve selangor fa ile kapışıyordum ben zamanında, herhalde halen öyledir. yine benim zamanımda, john bass ve omar vardı, mühim oyuncularıydı bunlar. bass sonradan bristol'a gitmiş, omar ne oldu bilmiyorum.

    bu kulübü hep güzel hatırladım sözlük. fm 2011 kariyerimde de malezya ligini açmış olsam, bu takıma eninde sonunda giderdim. böyle sempatik bir ezilmişlikleri vardı... uzun seneler alamadıkları malezya kupasını * * * kaldırdığımda, taraftarlar adıma besteler dizmişlerdi. sonra gelen namağlup şampiyonluklar falan...

    neyse, hülâsâ, büyük takımlardan ve avrupa'nın keşmekeşinden bıkıp, biraz kafa dinlemek isterseniz tavsiye ederim sevgili fm'ciler. uğrayın. çok sempatik adamlar valla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın