• 1
    ekşi sözlükte kendi deyimiyle de bir troll olduğu bilinmekte olan acayip makara yazar. gece gece yine yarmıştır.

    wesley sneijder için:

    --- alıntı ---

    takimi aleni bi sekilde sabote etmesi sebebiyle gelecek sene takimimda gormek istemedigim vasat oyuncu. resmen cepten yiyor bu sene, resmen dokuluyor. yuhaladigimiz sabri ve umut bile bu adamin yaninda cok ama cok daha formda. seneye uce bese bakmadan katara cine iteleyip burhan eser veya emrah bassan gibi ucuz, genc ve basariya ac bi yerli oyuncu almaliyiz.

    --- alıntı ---

    şu da güzelmiş. mario gomez için:

    --- alıntı ---

    bi besiktas taraftari olarak takim icin degil de kendisi icin oynadigi gercegini gormem sebebiyle isinamadigim vasat oyuncu. sezon sonu acilen gonderilip yerine takimi gercekten sahiplenen ve derbileri bos gecmeyen hugo almeida getirilmelidir.

    --- alıntı ---

    mustafa kemal atatürk için:

    --- alıntı ---

    3 yıllık sözlük kariyerimde trollük yapmadığım ve trollüğe alet etmediğim tek insan olan efsanevi lider. öl deseydi ölürdüm öldür deseydi öldürürdüm kendisi ve devrimleri için.

    --- alıntı ---

    neyse yazadur. :)
  • 3
    kendisi sozlukte trolluk kavraminin yaraticisidir. (haksizlik etmeyelim gerci "author" vardi ondan once) yaraticisi olmasa bile cok farkli bir bakis acisi getirmistir. populer, efsane, herkesin saydigi ve hayranligini kazandigi sembol kisileri yerip; basit, sebeklik yaparak gundemde kalmaya calisan insanlari ovmesiyle meshur olmaya baslamistir. bir ara var misin yok musun'a da katilmisti. orjinal adamdi. su icerken, tuvalete giderken, hatta uyurken horlamak yerine "vasat" diye fisildadigi rivayet edilir.

    tabi trollugu artik golgede kaldi. kendisinden sonra sozluk, gok yeleli bozkurt'lar veya sirf rakip takima kufur etmek icin entry giren ve profilinde sadece futbol entryleri olan adamlarla doldu. en kotusu de, bunlarin ustune ne yazik ki malum siyasi partinin irkci, kufurbaz, ve tahrik eden trolleri de dolustugu icin kendisinin dogal komedyenligi ve orjinalligi ikinci plana atildi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın