*

  • 1
    on munara entry yazmak icin sahip olunması gereken ve on numara oy almasını saglayabilecek kriterlerdir sartlardır.

    rehber de diyebiliriz bu entry'e. dilimiz döndüğünce anlatmaya başlayalım hadi kolay gelsin.

    1: yazdığınız entry kesinlikle cok fazla yalakalık icermesin içtenlik önemli içten davranmaya ve içten yazmaya calısın. ne düşünüyorsanız onu yazın..

    2: cümlelerinizin uzun ve düzgün olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. hatasız bir entry olmalı imla bakımından ve cümlelerin kelimelerin secilmesi ve yerlestirilmesi bakımından. dil bozuklugu anlam düsüklüğü olmaması gerekiyor.

    3: çok aşırı olarak eleştiri olmasın. mesela eleştiriye başlarken aslında o futbolcudan cok sey beklediğinizi ama ona yakıstıramadığınızı yazın. bu size artı oy olarak dönecektir emin olun. yani elestirmeden once aslında ondan ne beklediğinizi acıklamanızda fayda var.

    4: entryleriniz cok düz olmasın muhakkak gizli bkz bkz yıldızlı bkz kullanın renk katar yazıya ve okunabilirliliği arttırır ilgi ceker. unutmayın ne kadar cok kişi okursa o kadar artı oy alma ihtimaliniz artacaktır.

    5: güvendiğiniz bir entry yazdınız, her vakitte yazmayın ilk once kim var bölümünden kontrol edin eger yeterince kalabalık ise entryi girin. değilse bekleyin kalabalık olunca girersiniz.

    6: istatistige girmek icin muhakkak en güvendiğiniz entrynizi en popüler olan baslıga pazartesi günü yazın o hafta oylanacak ve böylece haftaya istatistiklere gireceksinizdir. emin olun bu güzel bir şey.

    7: sade olun cok fazla alengirli kelimeler kullanmayın. tribün cocuguymussunuz gibi yazın daha samimi olacaktır. böyle yazılar daha cok oy alıyor. bizza isvicreli bilim adamları arastırmıs. ben onların yalancısıyım.

    8: entrylerinizde bazen espri yapın ne kadar konuyla alakasız olursa olsun baska konulara gecis yapın okuyucuyu meraklandırın bu size artı olarak gelecektir merak edin.

    9: nick altı cok girin.

    ya da kendi haline bırakın artı oy eksi oy almak icin değil yazmak icin yazın. yazdıklarınız kişilerce begenilmeyebilir eksi oy alabilirsiniz ama emin olun daha faydalı oluyor o begenilmeyen etnryler. bazen ezber bozmak iyidir. bozun ezberleri dogruları yazın kasmayın kendinizi keyfine bakın ortamın. iyi eğlenceler.

    ukteyi veren: frekanss07
  • 2
    *alıntı yapın.
    özellikle rıdvan dilmen, hakan ünsal, selçuk yula dan yaptığınız alıntılara alaycı ifadeler ekleyin. *.

    *mesaj yazın bol bol, esprili olsun, tadından yenmesin. hatta arada entryler için benden on numarafalan diye yazılabilir.

    *sık kullanılan bakınızları kullanın ama her yerde kullanma.

    *üstte yazanları uygula bana mesajla bildir.

    * *
  • 3
    * sözlük okumayı sevmeyen tiplerden oluştuğundan entryleriniz tweet gibi kısa olsun.

    * fenerbahçeye, haklı ya da haksız, mutlaka laf sokun*.

    * mümkünse arada video yukleyin.(u: bu işi yapanların emeğine sağlık ama son zamanlarda izlenilenlerin yazılanların önüne geçtiği bi ortam olduk)

    * laf ebeliği yapın. kelime esprileri kullanın.

    * eski futbolcular ile olan anılarınızı, fi tarihinde aldığımız şampiyonluğun öykülerini falan yazın.

    * fenerbahçeye, haklı ya da haksız, mutlaka laf sokun*.

    * terbiyesizlik, sahtekarlık ve karaktersizlik yapan bi galatasaray futbolcusu olursa ölümüne savunun.

    * bir futbolcunuz sizin boynunuzu bükecek bi hareket yaptığında* onu sakın eleştirmeyin. aziz yıldırım tarzı "evet bizimki yaptı ama siz de yapmıştınız zamanında" diye geçmişten yanlış örnekleri bulun ve "siz bi götlük yaptıysanız bizim de götlük yapmamız doğrudur" tarzında ölümüne savunun.

    * asla objektif olmayın.

    * alex de souza'nın karaktersiz, paragöz ve vasat bi futbolcu olduğunu konu alan hagi vs alex entryleri girin.

    * fenerbahçeye, haklı ya da haksız, mutlaka laf sokun*.
App Store'dan indirin Google Play'den alın