• 1
    22 ekim 2014 galatasaray borussia dortmund maçını tribünden izleyen ikilidir.

    herkesin umutlu olduğu kanat oyuncularımız olmasına rağmen, beklere yardım etmedikleri için çoğu zaman forma şansı bulamıyorlar. sneijder bile gerekirse defans önünde oynayıp adam kovalarken bu arkadaşlar geri dönmez ve benim bunu aklım almıyor. ha prandelli'nin yerine oynattıkları çok mu beklere yardım ediyor derseniz, en azından adam kenardan bağırırken umursamazlık yapmıyor ki kadrodalar. şu anda bu takımın 1 tane yıldızı var ve herkes onun kadar özverili oynamalı.
  • 2
    kendileri beklere yardım etmediklerinden değil, prandelli burayı ve hatta bütün dünyayı italya, veysel'i ve tarık çamdal'ı cafu, telles'i de roberto carlos sandığından oynamıyorlar. her defasında zannediyor ki bu maç telles soldan tarık sağdan ileri gidip gidip gelecek, kimsenin de yardım etmesine gerek kalmayacak. kendisi o yüzden kanatsız formasyonlar deniyor. tabii ki yemez.

    yeter amk şu romantik futbol sevdanız. adam kötüyse kötü demesini bi bilin. geçen sene yırtındık buralarda mancini kötü mancini kötü diye, hala en ofsayt entrylerim o entryler. şimdi de prandelli'nin olmayacağını söylüyoruz. ofsaytlayın, umrumda değil ama her geleni arsene wenger ya da sir alex ferguson zannetmekten vazgeçin. zira değiller.
App Store'dan indirin Google Play'den alın