resim
Noah Emmanuel Jean Holm
Takım:Rosenborg
Mevki:Santrfor
Yaş:23
Boy:1.86
Uyruk:Norveç
  • 2
    evet, kulüpler menajer önerisi ile transfer yapmaz ama kulüpler doğru çalıştığına emin olduğu menajerler ile ilişkilerini iyi tutmak zorundadır ( sadece oyuncu alımı için değil, göndermek istediği oyuncu için de) ajandası iyi olan menajerler, komisyonları dahilinde size aracılık hizmeti de verebilirler. tabi bunun bazı getiri ve hatta götürüleri de olabilir, bence ozornwafor transferinde olduğu gibi. örneği sinema sektörü ile eşleştireyim. robert de niro, iyi bir senaryo ve film için bir yapım şirketi ile sözleşme imzaladı diyelim. o sözleşmede , de niro bir değil bir kaç filmlik sözleşme yapar ve siz dvd ya da sinemada izlerken “ bu filmde nasıl oynamış” dersiniz. anlaşmanın içinde kayıtsız şartsız ve hatta seçme hakkı olmadan oynama zorunluluğu olduğu maddeden sebep oynamıştır. ozornwafor , davila’nın oyuncusu. belirli oyuncular için davila ile yapılan alışverişin getirdiği zorunlu alım da diyebiliriz , transferine. gs etiketini giydi ve muhtemelen düşük piyasada “ abi gs almış ise vardır bir kerameti de “ deniliyor olabilir.
    zahavi gibi adamlar için de geçerli bu dediklerim. doğru ilişki kurulduğu anda , holm gibi oyuncular için ilk tercih olabilirsiniz. bu iş sadece sportif direktör, oyuncu izleme ekibi ile yürümüyor artık. bu ve benzeri oyuncuları getirebilmek için sadece raporlamak yetmiyor, ajandanız ve ilişki ağınızın da geniş ve itibarlı olması lazım.
  • 3
    başlığını otsukarci açtıysa kötü çıkma ihtimali yok gibi birşey zaten. adam 16 yaşında altyapıda bulup da açmış başlığını.

    kesinlikle belçika, fransa veya portekiz liglerinden bir takım alıp bulduğun genç oyuncuları oraya kiralamak gerekiyor. bir ara ünal aysalın vardı öyle bir fikri. neden hayata geçirilmedi bilmiyorum ama maliyeti falcaonun yıllık maaşından daha yüksek olmayacaktır böyle bir operasyonun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın