• 2
    --- alıntı ---

    müjdat gezen’in babası necdet gezen de hakemdi. daha doğrusu, hakemmiş. onu izleyemedim. hakemliği bıraktıktan sonra tanıştığımızda birkaç anısını anlattı. birini hiç unutamadım.
    sezonun son maçını, bir fb-bjk maçını yönetiyormuş. önemli bir maçmış bu. fenerbahçe kazanırsa şampiyon olacakmış. beşiktaş’a ise şampiyon olmak için beraberlik bile yetiyormuş.
    sarı-lacivertliler 1-0 öne geçmiş. kara kartallar canlarını dişlerine takıp saldırmaya başlamışlar. bir ara baba hakkı cezası sahası üstünden topa vurmuş. top köşeden kaleye girmiş; ama ağda bir delik varmış, çıkıp neredeyse tribünlere kadar gitmiş. necdet bey de gol olduğunu görememiş, aut kararı vermiş.
    başta baba hakkı, beşiktaşlılar çevresini sarmışlar. kararında direnmiş necdet bey; oyun aut atışıyla yeniden başlamış.
    başlamış ama necdet bey de kararının yanlış olduğunu fark etmiş. yapacağı bir şey yokmuş. içi içini yiyormuş. kartalların şampiyonluğuna haksız yere engel oluyor diye. derken yine baba hakkı bir hışımla topa vurmuş. top kaleciyi geçip ağlara takılmış.
    necdet bey kendini tutamamış artık. düdüğü fırlatıp atmış. santraya koşmaya başlamış. koşarken de bir yandan “gooool!” diye bağırıyormuş!

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın