• 3
    (bkz: #3024323)

    ben anlamıyorum bizim taraftar galatasaray maçları hariç ingiltere'den almanya'dan maçlar izlemiyor mu yoksa amaç sadece terim'e mi sallamak.

    yahu gençlere yönelmek ne demek? senin altyapında xavi, iniesta falan var da mı terim kullanmadı? git bak bu sene ikinci liglere verdiğimiz kiralık oyunculardan kaç tanesi ilk 11'e girebiliyor. ne yapsın istiyorsunuz şampiyonluk mücadelesini falan bir kenara atsın ikinci ligte kadroya giremeyen adamlarla 11 oluşturup oyuncu yetiştirmeye mi çalışsın istiyorsunuz?

    avrupa'da hangi yarışmacı takım yapıyor bunu?

    fatih terim'in geldiğinden beri yaptırdığı maliyetli 3 transfer var marcao, luyindama,diagne(yönetim beceriksizliği) ,emre akbaba(bu bile taraftar ve yönetim baskısı sayılabilir) diğer transferler tamamen mecburiyetten, anlayın artık bunu. fatih terim falcao'yu aldırmazdı, nzonzi'yi aldırmazdı, etebo'yu aldırmazdı.
  • 4
    galatasaray sözlükbilgilerin derlendiği, kaybolmadığı, tabiri caizse gündemin sabun köpüğü oluşup kaybolmadığı, türkçe dil bilgisi kurallarına azami dikkat edilen vb kalite katan kurallara sahip, galatasaray'a gönül vermiş insanların bir araya geldiği bir platformdur. fakat en önemlisi; ortak paydası galatasaray sevgisi olan insanlara sözlüğün kurallarına uygun davrandığı sürece tanıdığı fikir ve görüş belirtme özgürlüğü tanınan bir platformdur. kimsenin bir başkasının fikrine ikna olma zorunluluğu yoktur fakat kendi düşüncesini dikte etme hakkı da yoktur. katılmama, beğenmeme bir haktır, dikte etme hakkın suistimalidir. asgari saygı karşılıklı yükümlüktür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın