• 2
    --- alıntı ---

    işte bakınız galatasaray’ın demeci üzerinden daha kaç gün geçti ki, bedava mal bulmuş gibi uefa’nın başmüfettişi pierre cornu istanbul’da… yani galatasaray’ın davetiyesi öyle çabuk kabul gördü ki, ilk misafiri hemen geldi… pierre cornu şike iddialarına yönelik bilgi alacak, operasyonun yürüten savcı mehmet berk ve federasyon başkanı m. ali aydınlar ile görüşecek!

    kısacası bugün itibariyle türk futbolu için yeni bir kapı daha açıldı. sanki çözümle çözümsüzlüğün yan yana olduğu kapı azdı!.. artık “kapı dolu oda” dönemi başlıyor!.. inşallah sonu italya’da juventus ve milan’la veya yunanistan’da olympiyakos volou ve kavala ile yaşananlara benzemez!

    keşke birileri “rüyalarına açılan kapıları daha dikkatli seçebilseydi de “ biraz daha sabırla bekleyip kendi içimizde hukuksal süreçle çözüm bulabilseydik!.. bakalım sonuç neyi gösterecek, bakalım galatasaray’ın oluşturduğu tabloya avrupalının fırça izleri nasıl olacak?

    --- alıntı ---

    http://www.maraton.com.tr/...ay.asp?Newsid=147393

    küfür etsem nefesime yazık. bedri baykam için bir arkadaş peçeteden kendi imkanlarıyla doğmuş yazmıştı aynen bu kişi için de geçerli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın