• 1
    istanbul'da düzenlenen 3 bant bilardo dünya kupası final maçında belçikalı fortomme'u yenerek şampiyon olan bilardo oyuncusu.

    12-18 ekim 2015 tarihlerinde oynanan turnuvada tesadüfen yarı final maçına denk gelmiştim.* yarı final maçı dick jaspers ve murat naci arasında oynandı. oyun başlangıcında skor hep yakın gitti bu süreçte en büyük fark jaspers tarafından 3-4 idi. bu iki oyuncu da öyle garip işler yaptı ki, jaspers çok zor gözüken sayılarda ustalıkla skoru açtı oyun ortalarına doğru farkı 8-12 sayı arasında tutup rakibinin moral bozukluğundan faydalanarak murat naci'yi yedi bitirdi. öyle ki murat naci'nin farkı eritemeyen oyununda tüm seyirciler ve federasyon görevlileri ile beraber "bitsin artık" diye çaresizce oyunu izlerken jaspers kolay sayıları alamamasıyla murat naci'ye yeniden doğma fırsatını verdi. skor 30lara geldiğinde artık murat farkı 4-5'e indirip jaspers'in moral bozukluğundan faydalanarak durumu 40-40'a getirip penaltıya kalmayı başarmıştı. penaltıda ilk seriye jaspers 4 sayı ile başladı, kazanabilmemiz için murat'ın serisinin 1 sayı fazla olması gerekiyordu. (u: valla ben yapamaz diye düşünüyordum çünkü herif hepimizin sinirlerinin içine etmişti güvenmiyordum adama.) velhasıl 44-45 gibi bir sonuçla finale adını yazdırmış oldu.

    final maçını tabiki yayıncı kuruluş ntvspor sayesinde izleyemedim, yarı final bittikten sonra final maçının gece banttan izleyebileceğimizin bilgisi aktarılmıştı. senin ülkende düzenlenen bir turnuva, finale kalmış bir oyuncun var fakat finali izleyemiyorsun şaka gibi olay.

    ayrıca finalde de belçikalı rakibini 40-26 skor ile yenmiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın