resim
Muammer Denizhan Taşkan
Takım:Kırklarelispor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:-
Uyruk:Türkiye
  • 2
    --- alıntı ---

    denizhan taşkan kimdir, kaç yaşında?

    muammer denizhan taşkan, 1 mayıs 2000'de aydın'da dünyaya geldi. futbola 2011 yılında kuşadasıspor'da başlayan denizhan, 2014'te aydınspor 1923 altyapısına katıldı. burada dikkatleri üzerine çeken genç futbolcunun yolu 2017'de istanbul'a düştü. ümraniyespor'un alt yaş gruplarında forma giyen kanat oyuncusu, 2020'de profesyonel sözleşmeye imza attı. u16'da 25 maçta 5 gol, u17'de 29 maçta 4 gol, u19'da 51 maçta 16 gol, u21'de ise 30 maçta 9 gol kaydeden denizhan, bu sezondan itibaren düzenli olarak a takımda forma giymeye başladı.

    denizhan taşkan hangi mevkide oynuyor?

    bu sezon yeni yükseldiği ümraniyespor a takımı’nda da 3 maça da ilk 11 başlayan denizhan, hem sağ hem de sol kanatta forma giyebiliyor.

    sarı kırmızılı kulübün scout ekibi ve teknik heyetinin performansı, gelişimini yakından takip ettiği 20 yaşındaki futbolcu için ocak ayında transfer adına somut adım atmayı planlıyor.

    --- alıntı ---

    aydın doğumlu bir kardeşimizmiş ismini ilk kez duyuyorum. futbol kariyerinde başarılar dilerim. istatistik olarak bir yeteneği olduğu açık, yolu açık olsun. fatih hocamız da kendisini takibe aldıysa bu çocukta bir ışık görmüştür. inşallah yolu galatasaray'a düşer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın