• 1
    sakarya büyükşehir basketbol'un 2.19'luk devi. 1992 doğumlu ve sezon başında fransa'nın elan chalon takımından transfer edildi. kendisini izlemek cidden enteresan bir deneyim. arkadaş o kadar uzun ki, parkedeki diğer oyuncular ortalıkta dolanan minik paleler gibi görünüyor. pivotlar bile :( sırp boban marjanovic'i izlerken de aynı hissiyata kapılıyorsunuz mesela.

    sezon başında biraz dengesiz ve hücum faul yapma yatkınlığı yüksek bir pivot görüntüsü vermişti ancak son zamanlarda bu yönlerini iyiden iyiye törpülemeyi başardı. serbest atışları istikrarsız. boyu çok uzun olduğundan sürekli faule maruz kalıyor ve serbest atış çizgisine gidiyor ancak şut ritminin yetersizliği sebebiyle durumu avantaja çeviremiyor. hatta zaman zaman hack a dwight'la/hack a shaq'le uğraşmak mecburiyetinde kalıyor.

    hücumda pota dibinde topla buluştuğu zaman pozisyonu %80 - 90 ihtimalle olumlu sonuçlandırıyor. aynı zamanda muazzam bir hücum ribaundçusu. savunmadaysa nefis bir duvar. boyu ve kulaç uzunluğu sayesinde acayip yer kaplıyor. efes pilsen'in koraç kupası'nı aldığı dönemki basketbol mantalitesi tamer oyguç'un savunmada pota dibini karartmasıyla hatırlanır. fall da bu anlamda benzer karakterde bi' arkadaş.

    sakarya'nın ligde oynadığı 18 maçın tamamında 23 küsür dakika ortalamayla forma giydi ve 10.5 sayı - 5.7 ribaund - 2.1 asist - 15.8 rating istatistikleriyle oynadı.

    serbest atış yüzdesini yükseltip hücum çeşitliliğini zenginleştirebilirse seviye atlar. ayrıca şundan eminim; bizle olsaydı birçok sorunumuza derman olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın