• 2
    gece gece sövdürmüş orospu çocuğudur. 2013 rogers cup turnuvasında del potro karşısında ikinci sette del potro bir break ile öndeyken hayati bir noktada kazandığı puan sırasında, hakem dahil tüm izleyenlerin bile gördüğü şekilde fileye ayagiyla mmüdahale etmiştir. dolayısıyla puanı del potro'nun alması gerekirdi. merkez court'un dev ekranında pozisyonun tekrarı verildi ve herkes büyük tepki gösterirken bu orospunun evladı tenisin tüm etiği ve dürüstlüğü hiçe sayarak sayının geri alınması teklifinde bulunmamıştır.

    maç sonunda da ayağım dokundu o zaman da biliyordum ama o sayı bana lazımdı şeklinde açıklama yapabilmiştir.

    hakem muhammed lahyani de pozisyonu görmesine rağmen sayıyı raonice verdi dedim çünkü maçın daha başında raonic'in tıbbi molasinin 12 dk sürmesine göz yummuştur. kural apaçık 3 dk derken bu kadar uzun süreli beklemeyi kabul eden bir hakemden bahsediyorum.

    del potro itiraz edince de anlıyorum yanlış karar ama bu bir insanın yapabileceği bir hata görünce o şekilde karar verdim demiştir.

    velhasıl kanada'nın en prestijli turnuvasında kanada'nın 1 numarası raonic çeyrek finale yükseldi. tebrik ediyoruz.
  • 5
    raonic kariyerinin başında iyi bir servisçiydi. daha sonra servis+forehand kombinasyonunu becerileri arasına ekledi. koç değiştirdi, mcenroe ile çalıştı ve bunların yanına volelerini ekledi. 2015 sonrasında boyuna nazaran iyi bir returncü haline de geldi. geçen sene wimbledon'da final de yapmıştı ama murray'e direnemedi tabi. servisleri kendi ortalamasından biraz düştüğünde wimby'de bile olsa neredeyse sıradanlaşıyor. bu sene de çeyrekte muhtemel olarak federer ile oynayacak. geçen seneki yarı finali hatırlamayan yoktur. federer o dönemkinden daha iyi durumda (daha doğrusu o dönem kör topal ilerliyordu, şu anda da müthiş formda olduğunu söyleyemem) ama geçen seneden de bir hatıra var, duruma 180 derece tersten bakarsak da kapatması gereken bir hesabı var. güzel maç olacaktır.
  • 6
    taaa 2013'te yazmışım. (bkz: milos raonic/@minnina)

    aradan geçen 5 senede değişen bir şey olmamış. adamın karakterine yazılmış adeta sen bilmem ne çocuğusun diye..

    neyse yeni vukuatından bahsedeyim. indian wells 2018 3. tur maçında rakibi joao sousa karşısında ikide bir oyunu yavaşlatmaları yetmezmiş gibi 2 sefer sözde tuvalet için kortu terketmiş, sousa'nın konsantrasyonunun ırzına geçmiş ve rakibin break avantajlarını kaybetmesine sebep olmuştur.
  • 7
    2 yıl sonra ilk kez kortlara 's-hertogenbosch'daki 250'lik atp turnuvasında dönen wimbledon 2016 finalistidir. ha döndü ha dönecek denilirken yılın başında koçu mario tudor tarafından bu yıl içinde döneceği söylenmişti. yine uzunca bir süre geçtikten sonra mayıs sonunda kendisinin adını 's-hertogenbosch'daki turnuvanın giriş listesine yazdırdığını görmüştüm. yine de son ana kadar bekledim ve turnuvadan çekilmedi. daha sonra da ilk tur maçına çıkana kadar bekledim. geçtiğimiz gün maça da çıkıp miomir kecmanovic'i 6-3 ve 6-4 ile yendi. kortlara dönmüş gibi gözüküyor fakat artık 33 yaşında. turnuvalara özel davetiye ve korumalı sıralama ile katılmak durumunda. ne denli toparlayabilecek merak konusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın