resim
Milan Baroš
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:44
Boy:1.83
Uyruk:Çek Cumhuriyeti
  • 4458
    şehit ailelerine 50.ooo tl bağışlayan, ancak kendi takımı taraftarı tarafından yine değişik değişik eleştiriler alan futbolcu.
    arkadaşlar futbolcular da insan. adamın içinden gelir bağışlar. böyle hassas, insani konuyu bile çocuk oyunu gibi yorumluyorsunuz. o yorumları yazarken neden beyninizi de kullanmıyorsunuz arkadaş ?
    yukarıda neredeyse şöyle bir yorum var
    '' şehit ailelerine 50bin tl bağışlamış futbolcu ama artık gitmesi gerek. ''
    kusura bakmayın ama şu kafa tasınızın içinde nasıl bir cisim var merak ediyorum. yani ünal aysal 1 milyon bağışlasa bursa maçında kaptan çıksın mı diyecektiniz ?

    yok arkadaş sözlük yazarlığı harbi zıvanadan çıktı. yazar alımlarında iq testi yapılması şart.

    vallaha sinirlendim gece gece.
  • 4379
    eski gücünden uzak olduğunu 3 yaşındaki çocuk dahi kabul etmişken, mevcut takımımızda kendisinin önünde 3 tane çok iyi forveti geride bırakıp ilk tercihimiz olamayacağını bilmemize rağmen inatla hakkında saçma sapan yorumların yapıldığı oyuncumuzdur. ben mi yanlış biliyorum yoksa, fenerbahçe'nin falan oyuncusu mu, ya da kendisi yüzünden başımıza bir iş falan mı geldi de bu kadar aşağılayıcı yorumlar yapılıyor? hıyar dahi olamayacak adamlar taraftar diye 'geliyor' buralara yazıyor, sizin gibiler gelmesin lütfen.. kendisinden bu sezon büyük işler beklemiyorum kalsa bile, ama sırf bu yorumlara inat kalsın istiyorum. kalırsa da sonuna kadar desteklerim, arkasında dururum size bir şeyler daha öğretsin diye. öyle ya da böyle sana katkılar vermiş, oynadığı hemen her maç takımın en istekli,en motive oyuncularından olmuş adama kötü günlerinde böyle muamele yaparsanız, sizden bir bok olmaz. kimse bunların hatrına artık takıma katkı veremeyecek adamı kadroda tutalım, maaş verelim demiyor, ama en azından arkasından adam gibi yazın, karakterli olun, ya da defolup barcelona'yı tutun, orada her futbolcu sürekli fit durumda, siniriniz hiç bozulmaz, rahat rahat izlersiniz sinirlenmeden, gerilmeden.
  • 1685
    milan baros profesyonelliğin kitabını yazmış bir adamdır. sahip çıkılması gereken bir değerdir. takımdaki bazı yerli futbolculardan eminim daha fazla galatasaraylıdır.

    http://trpress.com/...in-ozeti-video-izle/

    bu maçta baros'un halini ve tek başına çırpınışını gördükten sonra, bir de servet çetin , hakan balta ve ayhan akman gibilerinin hal ve tavırlarına bakmanızı öneriyorum. baros haybeye sakatlanmadı. senin, benim için savaşırken sakatlandı. üstü bir anda çizilecek adam değildir. biraz sabırlı olmak lazım.
  • 4155
    kendisi için 5 milyona katar'dan teklif yapıldığı haberleri sallamasyondur. 30+ yaş futbolcular kontrat süreleri x yıllık maaşları şeklinde bir bonservisle takımlarından ayrılabiliyor.

    galatasaray'da geçirdiği 4 yılın sonunda bir şampiyonluk yaşaması mutluluk vericidir. bundan sonra üst düzey bir takımda oynayabileceğini düşünmüyorum.
  • 2609
    galatasaray'ın var olan kadrosunda forvete ilk yazılacak isimdir kendisi. elmander her girdiğinde gol de atsa ilk 11 de baros başlar. hocanın yapması gereken ilk şey baros'u orada yalnız bırakmamaktır. şu piyasadaki yorumcuları görünce şaşırıyorum. demek solkjaerli manu'yu bilseler "solkjaer ilk 11 çıkar!!" diye ferguson'a da ültimatom verirlerdi büyük ihtimalle. yedek girip gol atmak mühim bir hadisedir ama ilk 11 çıkacağın anlamına gelmez.

    baros tek forvet oynayacak bir adam değildir. bakın galatasaray'da gol kralı olduğu sezona. yanında arkası dönük oynayan bir ümit karan vardı. o savunmayı yıpratırdı baros gol atardı. drogba transferini bu yüzden istedim forlan transferine bu yüzden karşı çıktım. arkası dönük oynayacak top indirecek bir adam bulduğumuz an baros her sezon gol kralı olur.

    herkes liverpoolda da tek forvet oynuyordu diyor:)) alakası yok. kewell ile çift forvet oynarlardı üstüne gerard aralarına girerdi. onun açtığı boşluklara hamann girerdi şut atardı liverpoolda bu yüzden çok gol atan biri değildi baros ama gol atmamasına rağmen takımın ilk hücum obsiyonuydu. çünkü tüm takımı gole hazırlardı. galatasaray futbol takımında ne yazık ki var olan orta saha oyuncuları arasında baros'un yaratacağı boşlukları değerlendirecek orta oyuncusu yok. kazım kenardan kaleye inemiyor. riera'nın zaten gol yeteneği sınırlı. bu yüzden yanına sercan monte edilmeli en azından bizi ocak ayına çıkarır bu hamle. ocak ayında da yanına arkası dönük oynayan bir adam bulduğumuz an baros'u seyrederiz arkamıza yaslanıp. 18 eylül 2011 de oynanan samsun maçında kendi ceza alanımızdan aldığı topu sürüşünü isteğini gördüm sağdan atıp soldan kaçtı rakip ceza alanına kadar geldi. bunlar fatih hocanın göreceği şeyler. medyanın gerçek yüzünü bilip buna rağmen medyanın dümenine alet olan taraftarların anlayacağı bir iş değil.

    milan baros yanına yerleştirilecek bir gole dönük oyuncu ile hepimizin yüzünü güldürmeye devam edecektir. seviyoruz bu adamı. şu andaki sinirinin bile kendine olduğuna, takıma faydalı olamayışına olduğuna eminim. geçen seneki fb maçında skora isyan eden tek adamdı ibb maçında ankaragücü maçında kasları patladı adamın mücadele etmek isterken (ibb maçında 3 ankaragücü maçında 2 gol atmıştı) seviyorum baros'u taraftarında sevdiğini biliyorum. o da tekrar kendini hatırlatacaktır merakla o günü bekliyor tüm galatasaray taraftarı...
  • 3388
    ilker meral'den kırmızı kart görmüş adamdır. 1 şubat 2012 galatasaray antalyaspor maçı'nda yaptığını onaylamıyoruz zaten. oyuna girdiğinden beri hakemi itip duruyordu. itirazdan sonra da atıldı. kartı haketti. bu hakeme itiraz denen illeti çözmezse eğer fatih terim gene tek forvete dönecek. gereksiz yere bağırıp çağırmaktan yedek duruma düşerse de hiç üzülmesin. bunda hemfikirim. ama sırf ilker meral'in huyunu bildiğinden çemkirdiyse ağzına sağlık. ayrıca bu maçın tek günah keçisi de değil. kendisinin uzun süreli sakatlıklarına alışmış galatasaray taraftarları olarak kırmızı kart cezası da devede kulak kalır...
  • 3864
    ocak ayına kadar takımın elmander ile beraber gol yükünü çekerken kral, necati gelip biraz iyi performans gösterince kendisi yedeğe çekildiğinde hemen itin bi tarafına sokulmuş oyuncu.

    sormazlar mı ocak ayından sonra baros ne kadar oynatıldı. necati ve elmander iyice performanstan düşünce kendisine ihtiyacımız her zamankinde çok daha fazla oldu.

    ilerleyen haftalarda göreceğiz bakalım.
  • 1410
    yazmak istiyorum onun için. sayfalarca, ciltlerce yazmak… ve yetmeyecek yine, biliyorum. bize gösterdikleri, yaşattıkları ve kalbimizin ta derininde hissettirdikleri. kelimelerle anlatılacak bir şey değil çünkü. sadece bir-iki şey var söylemem gereken. dünden içimde kalan;

    *

    sekmeye başladı. bıraktı kendini yere. acı içindeydi. kıvranıyordu. bacağını tutuyordu. saha dışına aldılar. bacağına buz torbasını sardılar. yerdeydi. yatıyordu. alkışlar başladı tribünde. sonra adı yükseldi sarı-kırmızı sevdalılarından. gırtlaklarını yırtarcasına bağırıyorlardı. doğruldu. dinlemeye başladı. yüzündeki ifade artık çektiği acıdan değildi. tekrar sahaya giremeyeceğinden, devam edemeyeceğinden, tribündeki en küçüğünden en büyüğüne herkesle aynı şeyleri yani artık yapacak hiçbir şeyi kalmadığını anladığındandı. ayağa kalktı. savaş meydanında sağ kalan son asker gibi; yaralı, yorgun ve umut veremeyecek kadar çaresiz yürümeye başladı. alkışlar arttı. adı inletti mecidiyeköyü. beklide sahada başı dik yürümesi gereken tek kişi olduğu halde boynunu bükerek katıldı taraftarın alkışına. bizim gibi gözleri dolu, çok şey söylemek isteyip susmak zorunda kalarak terk etti sahayı. onun gidişiyle de bitti zaten tüm ümitler.

    bunu söylemek içimi acıtıyor ama dün* ondan başka kimseyi göremedim sahada. attığı ilk golden sonraki yaptıklarıyla, o hırsıyla öyle yalnız göründü ki gözüme. umarım kaybetmeyiz onu. umarım herkes kaybetse de o kaybetmez bize olan, sarı kırmızıya olan inancını.

    bildiğin gibi değil. seni çok seviyoruz be kral. peşindeyiz
  • 4930
    ayrılışıyla göz yaşı dökmeme sebep olmuş futbolcudur.

    evet son sezonda yoktu, fatih terim kendisini sildi. ama bu demek olmuyor bu adam bu camiyaya emek vermedi. takıma gelip okey masasından kalkmayanlardan milyon defa fazla emek verdi bu takıma.
    rezalet sezonda isyan eden, meşhur ankaragücü maçında servet maçı sattıkça çevirmeye çalışan, canını dişine takan ve her şeyi ile 4.5 sene boyunca bu formaya hizmet eden bir adamdan bahsediyoruz. son dönemlerde takımımıza harry kewell'dan sonra gelmiş en iyi, en yararlı yabancıdır kendisi. gidişi de harry kewell'dan sonra en çok üzen olmuştur.

    yolun açık olsun kral. bu kalpler seni unutmayacak.

    edit: yarış yarış ofsayt'a tıkla yarış. http://www.youtube.com/watch?v=aewSfXPAAx0 #t=0m12s
  • 3498
    hangi amaca hizmet ettiği belli olan haysiyetsizlerce 3 maçlık cezaya çarptırılan kral.

    ulan bu adam gidip rakibe kasti tekme mi salladı, hakeme yumruk mu attı. itirazdan atılan oyuncuya 3 maçlık ceza vermek ne demek.

    iq'su düşük aptallar tarafından yönetilen türk futbolu, ne baros gibi bir adamı bitirmeye ne de o çok sevdiğiniz "fenerbahçenizi" kollamaya yeter.

    bu sene s.ke s.ke şampiyon galatasaray. bunu o fındık kadar olan beyinlerinize kazıyın. sizin gibi aptallarla uğraşmak bize birşey kazandırmaz ancak meydanı boş bulup istediğiniz şekilde at koşturamayacaksınız. fatih terim'den ünal aysal'a kimse buna izin vermeyecek.

    fiziksel temas dahi yapmadan 3 maç ceza alan milan baros herhalde bu yönüyle bir rekor kırmıştır. hagi bile hakemin suratına tükürmüştü, onun aldığı ceza bile bir şekilde anlaşılabilir. madem atılacaktın baros, bari hakeme sağlam bir tokat çaksaydın da öyle atılsaydın en azından verilen cezaya değerdi.

    gelen mesajlar üzerine edit: baros hakemin çenesini parmaklamış. hakemin çenesi "uff" olmuş, o yüzden verilen karar doğru(!) hakem haklı.*

    bir edit daha: bu entry'i ofsaytlayarak içimizdeki fenerbahçelileri gün yüzüne çıkartmıştır biricik baros'umuz. artık daha yüksek sesle haykıracağım ismini baros. ite köpeğe yem edilmeyecek kadar değerlidir baros. büyük kaptan arda turan geçen sene ortada yokken sahada g.tünü yırtıyordu baros, kabul etseniz de etmeseniz de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın