• 1
    --- alıntı ---

    "spor toto 2'nci lig kırmızı grup lideri bandırmaspor'un 37 yaşındaki taraftarı metin çokgezenler, takımının 1-1 kaldığı gümüşhanespor maçın son dakikalarında kalp krizi geçirdi."

    bandırmaspor kulüp doktoru zafer yılmaz, olayla ilgili olarak şu bilgileri verdi:

    "müsabakanın son dakikalarında taraflarımız metin çokgezenler kalp kiriz geçirdi. taraftarlarımız, olayı bize bildirince metin çokgezenler'e hemen ilk müdahale yapıldı, ardından da stadyumda bulunan ambulansla gümüşhane devlet hastanesi'ne kaldırıldı. kalp krizi geçirdiği tespit edilen metin çokgezerler'in burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etmiştir."

    --- alıntı ---

    allah rahmet eylesin. aslında tüm taraftarlar aday bu gibi durumlara aşırı heyecan ve stres yapıyoruz maalesef.
  • 2
    resmi adını söylerseniz bandırmalıların %90'ının tanımayacağı, ama "beter" derseniz tanımayacak bandırmalının çıkmayacağı adam. sürekli peşinde dolaşan köpeği ciguli, hiç elinden eksilmeyen kutu efes extrası ve sürekli neşeli halleriyle insanı gördüğü an mutlu eden, "memleket"e dair en sıcak detaylardan biriydi. evi bütün bandırma sokakları (en çok da sevgi yolu), en büyük aşkı da bandırma ve bandırmaspor'uydu, tek varlığı olan canını da aşkının peşinde koşarken verdi, evinden yüzlerce kilometre ötede. artık bandırma'da sokakta dolaşırken ansızın karşınıza çıkıp gülümsemenizi sağlayacak, ya da sevgi yolu'nda her daim saz çalan sakallı amcanın karşısına geçip bir anda göbek atmaya başlayacak bir beter'imiz yok. her zaman oturduğu bank ise onun anısı için ayrılmış: https://pbs.twimg.com/media/B_p6s9JWwAAG47T.jpg

    keşke bir de sevgi yolu'nun güzel bir yerine heykeli dikilse de bizden sonraki nesiller de tanısa bu neşeli delimizi.

    allah rahmet eylesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın