resim
Mesut Toros
Görev:Teknik Direktör
Takım:Batman Petrol
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 1
    nazilli belediyespor'a peri masalını yaşatan teknik direktör.

    2010-2011 sezonunda bal liginin güçlü takımı aydınspor 1923 sene sonuna doğru hoca krizine girdiğinde ilk teknik direktörlük deneyimine başladı ve 15 maçta 10 galibiyet alıp, efsanevi çiğli belediyespor maçı ile takımı 3. lige taşıdı. rakip çiğli beraberlik dahi alsa yetecekken, son dakikalarda aydınspor 1923 bulduğu 2 golle bir üst lige çıkmaya hak kazandı.

    2018-2019 sezonunda küme düşme potasında aldığı karşıyaka'yı play off potasına getirip, son maçta bileti kaçırdı.

    sezona 3. lig 2. gruptaki fethiyespor ile başladı, devre arasından sonra takımla yolları ayrıldı ve nazilli belediyespor'un başına geçti. fethiye kendi yönetiminde oldukça başarılı maçlar çıkarsa da bazen şanssız puan kayıpları yaşadı ve o esnada arkadalardan gelen kütahya belediyespor zirveye yerleşti.

    nazilli belediyespor-fethiyespor-kütahya bld. spor arasındaki mücadelede üç takımın ikisinde görev aldı ve nazilli belediyespor ile tam bir peri masalı yaşadı, şöyle ki:
    kütahya bld. spor'a son üç haftada 2 puan yeterliydi. ikili averajda nazilli bld. spor'un önündeydi. sırasıyla mağlubiyet ve beraberlik alıp, son maçta kendisine beraberlik yetecek şekilde son viraja girdi.

    nazilli bld. spor ise mesut toros ile şaha kalktı ve son maça kadar 5'te 5 ile geldi.

    son hafta kütahya iskenderun deplasmanına giderken, nazilli yomra'daydı.
    kütahya 1-0 geriye düştü, nazilli 0-0
    kütahya 1-1 yaptı, nazilli 0-0
    kütahya 2-1 geriye düştü, nazilli 0-0
    dakikalar 90+2, nazilli aradığı golü buldu. maçı bitti. 6 dakika kütahya maçının bitmesini bekledi ve en nihayetinde, beklediği haber geldi.

    tebrikler mesut hocam, yolunuz açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın