• 1
    u18 takımımız mercedes-benz junior cup’a katılacak

    galatasaray u18 takımı, 5-6 ocak tarihlerinde sindelfingen’de 20.’si düzenlenecek olan mercedes-benz junior cup salon turnuvasına katılacak.

    4 ocak pazartesi günü almanya’nın stuttgart kentine gidecek olan takımımız, turnuvanın ardından 7 ocak perşembe günü istanbul’a dönecek.

    kafile başkanlığını futbol akademisi idari menajeri savaş serdar’ın yapacağı kafilede, u-18 takım teknik sorumlusu fehmi ibişi, masör ozan abaylı ve 12 futbolcu bulunuyor.

    galatasaray u18 takımı mercedes-benz junior cup’ta; zenit st. petersburg, bayer 04 leverkusen ve vfb stuttgart takımları ile a grubu’nda yer alıyor. b grubu ise südafrika, az alkmaar, borussia dortmund ve karlsruher takımlarından oluşuyor.

    turnuvada karşılaşmalar 6’şar dakikadan iki devre halinde oynanacak. galatasaray u18 takımı, turnuvanın ilk gününde sırasıyla zenit st. petersburg, bayer 04 leverkusen, vfb stuttgart ve sıralamayla göre b grubu’ndan çapraz eşleşmeyle gelen takımla karşılaşacak.

    turnuvanın ikinci gününde ise final ve klasman karşılaşmaları yapılacak.

    geçtiğimiz sene galatasaray paf takımı, almanya’nın stuttgart kentinde katıldığı mercedes-benz junior cup salon turnuvasını sekizinci olarak tamamlamıştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın