• 1
    sevgili sözlük yazarları. her ne kadar seviyesi yerlerde sürünse de incisözlük'ün grup ruhunu takdir edenlerdenim. benzer aktivitelerde sitemiz yazarlarının bulunmasının hoş olabileceğini düşünüyorum. söz gelimi medya' da galatasaray'ımızı ilgilendiren anketlerde toplu halde oy desteği sağlayabiliriz.
    şampiyon kim olur anketleri, futbolcularımıza yönelik motivasyonlarını düşürme amaçlı anketler, frank rijkaard' ın başarılı olup olmadığını sorgulayan anketler vs.
    bunun için başlık açmak mantıklı mıydı bilmiyorum ama açtım işte. belki bir yorumu olan olur.
  • 2
    bu işi kökünden çözmek için, ünivi bir an önce bitimem gerek. önce spor muhabirliği, zamanla köşe yazarlığı, derken koskoca bir medyanın patronu olup, galatasaray'ımızı halka, krallar gibi lanse edeceğim. en farklı mağlubiyetten sonra bile, misal 5-0. "aslan'ı hakem yaktı", "kazanmak isteseydi kazanırdı ama canı istemedi.." gibi manşetler atacağım. her fenerbahçe maçından sonra ise, misal 5-0 yenildiler "fenerbahçe bizi irezil etti.." "kanarya nın tüyleri yolundu" gibi manşetler attırıp intikamımızı alacağım..!!

    (bkz: ben ve hayallerim)

    edit: yani bunu ciddiye alıp "aağğaaa.. nasıl yhaa.. adil olması gerek, al sana of!" zihniyetinin ellerinden öpüyorum. rahatsız mısın olm sen?
App Store'dan indirin Google Play'den alın