*

  • 3
    ben sana öylesi taptım inan
    böylesi aşka yasak tanımam
    deliler gibiyim anla biraz
    aklımı yolda bıraktım inan...

    -------------------------------------------------

    sana sola bakmadan yürüdüğüm yollar tanıktır
    aşk sorgusunda şahanem, yalnız kelepçeler sanıktır...

    -------------------------------------------------

    bilsem ki sana varmak içindi bütün mola sancıları
    bütün stabilize arkadaşlıklar
    daha hızlı koşardım, sever adım gelirdim.
    gözlerinin, mercan maviliğine...

    -------------------------------------------------

    sen, arayıp da bulamadığım yapboz parçası
    bugün yolum, göğsüne düştü.
    kalp atışlarında dinleneceğim.
    bi gün yolsun, üstünden geçiyorum
    bi gün yoksun, hemen özlüyorum.
    yamacıma sokul, sevdiceğim icardi!
    yokluğunda, üşüyorum...

    vb. örnekleri çoğaltıp kağıdın üstüne de vanilya ağırlıklı bir parfüm sıkıp zarfın içine koyarak kendisine yollamak istiyorum. aşkın olayım lan!!!
  • 4
    çocukken bir kere hagi yazılı bir formam olmuştu, onun dışında hiç futbolcu isim baskılı forma almadım bugüne kadar. uzunca süre aldığım formaların arkasını boş bıraktırdım, sırt reklamı olayı geldiğinden beridir de kendi adımı falan yazdırır olmuştum. ama sen başkasın mauro'm. yaklaşık 2 aydır platin saçlarla geziyorum senden ötürü. şimdi de senin adın ve numaran yazılı forma siparişi verdim. seni çok seviyorum ya.
  • 6
    dün akşam bir kitapçı dükkanına uğradım. içeriye girdiğimde ilk göze çarpan raflarda dünya futbol tarihinde ikonlaşmış isimlerin adıyla yazılmış kitaplar raflarda sıralanmıştı, daha önceden de aşina olduğumdan göz ucuyla bakarak hemen ilerledim. diğer raflardaki tür tür kitapları gezerken arasında bir yerde galatasaray forması giymiş kapak fotoğrafı ile mauro icardi isminde bir kitap gördüm. ve birdenbire pür dikkat kesiliverdim, yüzümün hatta duruşumun bile şekli değişti. muhtemelen oradaki çalışanlar da fark etmiş olacak ki tebessümle bana bakıyorlardı. anlamışlardı çünkü. herhangi sıradan bir kitapçı dükkanında bile bu denli etki edebilecek adam bir elin parmağını geçmiyordur herhalde.

    2000 yılının mayıs ayında oynadığımız en büyük maçımız olan uefa kupası finalinin uzatma anlarında yine tarihimize bu denli etki eden hagi’nin oyundan atılması ile benim aklım ermese de tarihimizin en büyük kupasına bu kadar yaklaşmış iken, bu kupayı isteyen herkesin yüreğine bir yumruk oturuvermişti. ama o anda hepimiz biliyorduk ki, komutanımız bu kupa için savaşıyor, bizi buraya kadar getirmişti. hiç düşmeden, yılmadan devam ettik. taffarel’in mucizevi kurtarışı olsun, kırık omuzlarla sanki sahada onlar 10 kişi kalmış biz 11 kişi gibi savaşmaya devam edişimiz olsun, stattaki taraftarlarımızın hep bir ağızdan gençlik marşını inanarak okuyuşu eşliğinde penaltılara kalışımız ve son penaltıyı popescu’nun gole çevirmesi ile kupaya uzanışımız olsun, gözyaşlarımız, hatıralarımız, tüylerimiz diken diken sanki dün gibi aklımızda.

    gelgelelim bugün kulüp tarihimizin en önemli savaşlarından birini vereceğimiz 24 ekim 2023 galatasaray bayern münih maçına çıkmamıza saatlerin kaldığı bu zamanda bu takımın komutanını, icardi’yi konuşuyor, onun varlığına canı gönülden ihtiyaç duyuyoruz. sanki bir çocuğun zor zamanında anasını, babasını gözlerinin aradığı gibi arıyoruz onu. sakatlanmasının getireceği durumunu bilmiyorum. bu işin profesyonellerinin bileceği bir iş sonuçta. maça çıkmayadabilir, asla bir şey diyemem. ama bu şartlarda çıkıp hep birlikte rams park’ın çimlerinde yine yeniden savaştığını görürsek, oyundan erken çıkmak zorunda kalsa da, hagi örneğindeki gibi yokluğuna maruz kalsak ve yüreğimize otursa da eminim kenardaki, sahadaki diğer tüm futbolcularımız, stattaki tüm taraftarlarımız varlığı ile ve biz ekran başındaki tüm taraftarlarımız duaları ile savaşmaya devam edeceğiz. buna inanıyorum. çünkü biz bir his takımıyız ve tüm varlığımız bugünler için!

    bu vesile ile başta okan hocamıza, sahadaki tüm aslanlarımıza, statta olan olmayan tüm şanlı galatasaray taraftarına, galatasaray’ımıza bugün tarihimizin en önemli maçlarından birinde sonsuz başarılar dilerim. 36 maçtır kaybetmeyen, bu kupa tarihinin hatta dünyanın en korkutucu takımlarından birine dünya üzerinde galip gelebilecek bir takım varsa onlardan biri de biziz! bize bu inancı veren sen ve senin gibi büyük komutanlara sonsuz minnettarım icardi! varlığının sahada oluşunun getireceği psikolojik etki inancımıza inanç katacaktır. sen bizi çok bilmezsin belki ama biz çok kez imkansızı başardık. sen de en az bizim kadar bizden oldun icardi! senin önderliğinde bir kere daha tarihin bizi en şaşalısından yazmaması için hiçbir neden göremiyorum. sen ve takım arkadaşlarının rabbim yar ve yardımcısı olsun! haydi aslanım! şu en zor zamanlarımızda gözyaşlarımızı sevinçlere boğun!
  • 7
    çoğu yazarda olduğu gibi benim de aşkım olmuş.
    senin biz de yaptığın etki çok başka. malum şahsı izledik, jardel izledik, burak izledik, drogba izledik hiç biri senin etkine yaklaşmadı. sosyal ortamında bunda etkisi var elbet. ama bir nesil geliyor senin sayende sen de bunun farkındasın biz de. hagi bizim bambaşka seviyemiz. geçmediğin bir on var sadece. onun içinde yaptıkların ortada. bir an önce iyileş aşk adamı. bizi daha da aşık et kendine.
    aklıma yine o sakatlandığın lanet maç geldi.
    (bkz: 21 ekim 2023 galatasaray beşiktaş maçı)
  • 8
    insan yalnız doğar da yalnız ölmezmiş, n'aber?
    bizden uzak olsun keder
    sormana hiç gerek yok, yanmışım, tarifi zor
    söylerim günde bin kere
    yüzün gülünce güneş doğar ya
    gözlerimi kısarım, güller açar bir anda
    işte seninle bir ömür böyle
    güller, güneşler dolup ellerimizde
    söylenmedi hiç
    sana layık düşler benden önce
    tutsak yüreğim
    biliyorsun sen de ince ince
    yangın yeri hep
    buralar sayende, yok şikâyet
    gel bir sarayım
    aşkın olayım
App Store'dan indirin Google Play'den alın