• 1
    sözlükte başlığının olmamasına sasirdigim ikili. henüz birbirlerine asistleri yok. ancak birbirlerini tanımaya başladıkça, saha içindeki telepatik uyumları arttıkça, icardi asist/zaha gol veya zaha asist/icardi gol kombinasyonlarini sık sık göreceğimizden eminim.

    spartacus dizisini izleyenler için söylüyorum; icardi spartacus, zaha crixus'tur benim gözümde. ve şuan aralarındaki bağ ilk sezondaki gibi.*
    ne zaman ki crixus, spartacus'un liderliğini ve davasını kabul edip, kendisini bu davaya adadi; nesilden nesile aktarılan büyük destanı yazdilar. şimdi aynısını zaha'dan bekliyoruz.
  • 5
    birbirlerinin attıkları gollere beraber sevinmemeleri, sosyal medyada birbirlerini takip etmemeleri ve hiç birlikte fotoğraflarının olmaması insanı düşündürten ikili. idmanda falan iletişimleri nasıldır bilemiyorum tabii ama icardi'nin diğer futbolculara yakın olduğu kadar zaha'ya yakın olmadığı gerçek. icardi bizde neyse zaha'da bize gelmeden önce crystal palace'de oydu. umarım ego savaşı yoktur ve yoksa bile ileride oluşmaz.
  • 6
    henüz olmayan ikilidir. olacak gibi de durmuyor. iki tane katil bunlar, bir voltran oluşturabilseler ligin kapısına kilit vuracağız aslında ama pek mümkün görünmüyor açıkcası.

    icardi yine zaha'ya pas atmaya çalışıyor ancak zaha pas atmayı geçtim icardi'ye pek bakmıyor bile. kafasını kaldırıp biraz icardi'yi arasa bambaşka şeyler izletebilirler bize.

    ayrıca instagram'dan da hala takipleşmiyorlar. saha içinde de özellikle gözlemliyorum iletişimleri sıfır denecek kadar az. çok büyük iki ego, henüz çatışmadılar ancak ortaya bir birliktelik de çıkmış gibi görünmüyor. zaha'nın oyun tarzı sebebiyle çıkması da pek olası değil sanki.
  • 7
    gün geçtikçe uyumları artacak gibi duran ikili. maçın henüz başı 4. dakikada zaha’nın müthiş servisinde icardi köşeye vurdu, kaleci gole izin vermedi. yine zaha’nın golünde atağı hazırlayan icardi’ydi. hanelerine asist-gol olarak yazdı. maçta birçok kez uyumlu görüntü verdiler. başka bir maç mı izledim bilmiyorum ama gayet de iyi iş çıkardılar hücumda.

    takipleşme konusuna pek takılmamak lazım. her insan birbiriyle haz edecek diye bir şey yok. ikisi de profesyonel oyuncular ve sahada işini yapmaları yeterli. bu konuda ilerisi için fazlasıyla ışık verdiler.

    (bkz: 25 kasım 2023 galatasaray alanyaspor maçı)
  • 8
    şampiyonlar ligi öyle bir arena ki dünya devlerinin 80-100 milyon bayıldığı oyuncular etki edemiyor çok fazla. takım olarak oynamanın, fiziksel kapasitenin ve biraz da şansın yardımı çok önemli. o yüzden ''biz zaha'yı şampiyonlar ligi için aldık, icardi'yi bunun için aldık'' demek bana biraz saçma geliyor. sen ülke şartlarına oranla yüksek paralar veriyor olabilirsin ama verdiğin paralar bu arena için çerez parası. oynadığın united, bayern milyar euroluk takımlar. ''zaha sana 5 milyon verdik hadi united'ı delik deşik et'' demek biraz komik yani.

    bu takım şu grupta 5 maç boyunca başımızı eğdirmedi, nerede ve kime karşı oynarsa oynasın sonuna kadar savaştı ve hiç geri adım atmadı. bunu, ''takım'' olarak yaptık. her zaman her şey gol ve asist değildir. bu ikili de zaman zaman iyi, zaman zaman kötü oynadı. gol attılar, asist yaptılar, karakter koydular.

    bunları söylüyorum ki ''bu ana kadar çok kötüydüler, biraz top oynasınlar'' gibi bir düşüncem olmadığını anlayın. gelgelelim bireysel performanslarıyla ucl’de bize direkt maç çözen 2 isim oldu şu ana kadar: tete ve ziyech. şimdi artık zaha ve icardi ikilisinin veya ikisinden birinin bize bir borcu var: 12 aralık 2023 kopenhag galatasaray maçı. bizi bu cendereden çıkarmanız lazım beyler. bu kalite sizde var. ikinizin de şampiyonlar liginde oynamak için can attığınızı biliyoruz. ayağımıza bir fırsat geldi. böyle bir grupta iş döndü dolaştı kopenhag maçına geldi. artık havaymış, zeminmiş demeden bize bu maçı çözün. kalitenizi, karakterinizi, büyüklüğünüzü koyun ortaya. yolumuza bakalım.

    her şeyi geçtim, şu grabara denen lavuğu mutlu mu edeceksiniz? onu ilk maçtaki sözlerinden sonra kaleye sokmadan rahat uyuyacak mısınız?
App Store'dan indirin Google Play'den alın