resim
Maurits Kjærgaard
Takım:RB Salzburg
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:21
Boy:1.92
Uyruk:Danimarka
  • 1
    26 haziran 2003 doğumlu, bonservisi red bull salzburg kulübünde olan 1.86 m boyundaki danimarkalı merkez orta saha. danimarka genç milli takımlarında 7 maça çıkıp 2 gol atmıştır.

    2019-2020 sezonu yaz transfer döneminde lyngby bk altyapısından 2.7 milyon € karşılığında transfer edilip sezon sonuna kadar fc liefering kulübüne kiralanmıştır.

    https://gss.gs/SOL.jpg
  • 3
    torreira - tielemans - kjaergaard orta sahasının hayalini kurmaya başladım.

    şimdi bu yakışıklı viking kardeşimizi ilk olarak fmde keşfedip on numara mevkiinde uzun seneler tribünleri coşturmuştum. geçen sene de fifa 22 galatasaray kariyerimde 66 overall iken transfer edip cam mevkisinden stye yani santrafora kaydırdım çünkü boyu uzun şut gücü çok yüksek ve solaktı, kendi haaland'ımı kendim yaratmıştım çünkü erling denen azmana para yetmiyordu. bu arada geçen sene oyunda 1.86 boyu vardı diye hatırlıyorum, çocuk uzamış olmalı ki her yerde 1.92 yazıyor.

    kendisiyle oyunlardaki ilişkim böyle başladı, genelde hücumcu olarak kullandım, mesafe tanımaksızın roket atıyordu kaleye çünkü. hele hele santrafor oynattığım kariyerde hem çok süratli hem de inanılmaz ayağına hakim bi şeye dönüşmüştü, 66 olarak aldığım adamı 91 seviyesine kadar getirmiştim.

    böyle oyunla başlayan bir aşk sonucu kendisini reelde de sevmeye başladım ve maçlarını izledim, emin olun fm yine yanılmamış. bu çocuk jenerasyonundaki en taş topçulardan biri gibi duruyor, tabii camavinga falan da bunun jenerasyonu da, en azından büyük takımlara sıçramamış olanlar arasından diyelim.

    salzburg'dan genelde leipzig yaparlar, ve ya araya giren olursa haaland gibi baş altı denebilecek takımlara giderler. bu sefer durak biz olsak, bu kardeşimizi alıp orta sahaya kitlesek olmaz mı ya? hem abisi nelsson ve kardeşi ross da bizimle. e miço abi de aynı dili konuşuyor daha ne olsun ve maurits?
  • 4
    bu arkadaş ile ismimiz anılmaya başlanmış.
    oyuncuyu pek tanımıyorum maçını da izlemedim
    hatta ilk defa dün duydum diyebilirim.
    fakat okan hocanın fizikli oyuncu istemesi ve ofansif rolde bir oyuncu olması ayrıca hojbjerg gelirse bir vatandaşı daha var o da gelir denmesi üzerine bugün biraz izledim.
    fizikli, kaliteli bir oyuncu var top paylaşımı, topsuz oyunu vs gayet güzel...
    umarım hem höjberg hem de bu arkadaş gelir.
    oğuz aydın
    wan bisakka
    maurits kjærgaard
    hojbjerg
    batshuayi
    hepsi fizikli ve dinamik katacak oyuncular. takımın cidden bu oyuncuların gelmesi halinde fizik gücü çok iyi seviyeye gelecektir. umarım olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın