• 3
    aptal saptal elinden telefon düşmeyen sosyal medya bağımlılarının futbolumuza soktuğu, negatif yüklü insanların nemalandığı iğrenç bir olgu. haftalardır yok balkolikmiş, yok cartkolikmiş, zortkolikmiş rezil ilgi bağımlısı* kişilerin sayfalarının sürekli ortaya saçma salak şeyler atması sonucu sosyal medya çöplüğünde yine rezil bir hava oluşmuştu. işi futbol olan, sahaya odaklanmak isteyen insanları etkilememiş olma ihtimaline hiç inanmıyorum. bu tarz kişilerin iyi niyetle ortaya bir şeyler attığına ise hiç inanmıyorum.

    bundan böyle açıkgözlü ve bilinçli olmak lazım. hele hiç yaşanmamış olaylar üzerinde, sırf komik diye sağda solda geyik yapma işlerine bir sınır getirmemiz gerekiyor. evet çok komik aynen, torreira, devrim, icardi bilmemne aynen eğlendik. bu geyikleri isteyenleri ve çevirenleri bir şekilde bu bbg evi midir her neyse ismi o programlara şutlamanın bir yolunu bulmamız lazım. bu ülkenin bu cehaletten çektiği ne zaman bitecek yahu.
  • 4
    bana göre galatasaray'ın mevcut ortamda mental olarak en büyük sıkıntılarından birisidir.
    burcu özberk'inden de, simge sagin'indan da, wanda'sından da, devrim özkan'ından da iliğimle kemiğimle nefret ettim. bu insanları görünce öğüre öğüre kusasım geliyor artık. yeter. allah rızası için yeter. yeter biri dur desin artık şu rezilliğe. biri gönül işleri için kesik yer, biri bir boşanır bir barışır, biri yeni gelen topcuyu beğenir kendi hakkında "galatasaray'a yenge oluyor" temalı haberler yaptırır. yeminle gına geldi artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın