• 1
    öncelikle başlık biraz saçma oldu fakat adamın ismini bilmediğimden ve bilgiyi paylaşmak istediğimden dolayı başlığı açtım. karakter fazla geldiği için eklemeyi buraya yapıyorum bahsettiğim maç 2014 dünya kupası ingiltere - uruguay maçıdır.

    luis suarez'in gol sonrası koştuğu adam özel fizyoterapisti mi takımın fizyoterapisti mi yoksa masör mü bilmiyorum ama adam kansermiş ve bir an önce tedavi olması gerekiyormuş. ölüm tehlikesi de var maalesef. fakat adam tüm bunlara rağmen tedavisini erteleyip suarez'i turnuvaya ve maça yetiştirmek için uğraşmış gece gündüz. suarez de adamın tüm hastane masraflarını üstlenmiş durumda ve en iyi imkanların olduğu yerde tedavi ettireceğim diye de söz vermiş.

    insanın içini ısıtan çok güzel jestler. insanlık adına umut var diyip bitiriyorum film sözü gibi. öyle de özel anlamlar içeren bir maçtır uruguay ingiltere maçı.

    adamın ismini bilen biri olursa başlığı oraya yönlendirebiliriz. kendisine acil şifalar diliyorum. inşallah iyileşir. yine de tedavisinin ertelemesine üzüldüm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın