• 1
    bu çocuğa dikkat!

    izmirli ibrahim kutay dirlik, her cumartesi uçakla istanbul'a gelip idmanlara çıkıyor, pazar akşamı dönüyor. 2000'li yıldızın masraflarını kulüp karşılıyor.

    altyapıya çok önem veren ve türkiye’nin dört bir yanında futbol okulları kuran galatasaray, yeni yıldızlar keşfetmeye başladı. bunlar içinde biri var ki, onun için adeta tüm yönetim seferber oldu. ibrahim kutay dirlik’ten bahsediyoruz. 2000 doğumlu minik aslan’ın yıldızı, izmir’deki galatasaray akademisinde parladı. hocası osman kömür tarafından geçtiğimiz sezonun sömestr tatilinde florya’daki seçmelere gönderilen ibrahim, o dönemde alt yapı sorumlusu olan jan derks tarafından çok beğenildi. metin oktay tesisleri’nde idmanlara çıkması için gerekli ayarlamalar yapılan 10 yaşındaki küçük stoper, her cumartesi ailesi tarafından uçakla istanbul’a gönderiliyor. havalimanında sarı-kırmızılı yetkililer tarafından uçağın kapısında karşılanan ibrahim, özel araçla tesislere getiriliyor ve burada iki gün boyunca çalışmalara katılıyor. ardından pazar akşamı yine yetkililerce uçağa kadar bırakılıp, izmir’e geri dönüyor.

    http://fanatik.ekolay.net/...Detail_32_194919.htm

    benim açımdan ilgi çekici olan ise ilk defa bu yaşlarda bir stoperin bu kadarın dikkat çekmesi olmuştur daha önce buna benzer bir çok haber çıkmıştı fakat onlar hep hücüm oyuncularıyla ilgiliydi aslında bize en fazla lazım olan kaliteli, futbolu bilen defans oyuncuları umarım kutay ve onun benzeri genç çocuklar bulunur ve altyapıda sağlam futbol dersleri verilir hem galatasaray kurtulur hem de milli takım
App Store'dan indirin Google Play'den alın